Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Klasická, několiksetkrát ohraná, nic méně dosti zajímavá vykrádačka. Nemám příliš rád Freemana, ale v tomto díle se předvedl celkem hezky. Když jsem viděl první scénu, tudíž "přepad" jednoho chlápka v metru, poté jeho útěk, film nasadil dosti vysoké obrátky. To trvalo až do chvíle, co se oba hlavní borci dostali do hlavního sejfu a z Banderase vypadlo, že je policista. Od té doby se až skoro do konce člověk do příběhu zamotá, občas nějakou pasáž i nechápe. To vše se na konci filmu částečně zodpoví, ovšem některé otázky jsou stále nezodpovězené. Hvězdička navíc patří propracovanosti části, když se jde vykrást hlavní sejf. To mě opravdu usadilo a děsně se mi to líbilo. Film byl dosti nadprůměrný, avšak mu stále něco chybělo. Každopádně tento kousek patří mezi prvních 10 (co jsem zatím viděl) v tomto tématu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell? Fajn, poviete si. Ale tak lacný, priblblý film by asi málokto čakal. Thick as Thieves jednoducho nezachráni ani solidný začiatok. Stredná časť plytká, nudná,nezáživná. Ku koncu sa "to" snaží prekvapiť, no bohužiaľ vážne len snaží. Veľká škoda slávnych mien v niečom tak primitívnom. Nuž, aspoň viem, že známe mená nezaručia kvalitu (nieže by som to nevedel už predtým) a približne som sa naučil ako má vyzerať nekvalitné krimi. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Takové 2,5*. Morgan Freeman a Antonio Banderas v televizním "con" filmu. Nebo to možná není TV, ale příběh i výprava jsou podobně chudičké. Ti dva se seznámí v metru, kdy mladý zloděj okrádá obchodníky s klenoty a starý zloděj přihlíží. A pak mladého angažuje pro krádež vzácných ruských klenotů, střežených v tom nejpečlivěji hlídaném trezoru. Ale i nejpečlivěji hlídaný trezor má slabiny... Ale stejně tak i zloději, takže se na konci dočkáme double twistu a nečekaného odhalení, vlastně dvou, ale také v podstatě happy endu. Celé je to však hodně televizní - samotná zápletka navzdory možná překvapivému závěrečnému odhalení je velmi prostá, navíc rozvíjení děje pomaloučké a prolínané záběry na bary ruské čtvrti, kde Banderasova postava svádí místní právničku. Ani o nějakém velkém herectví se proto nedá mluvit. Banderas i Freeman hrají na půl plynu, jakýsi svůj standard, vydělali si, a víc je asi nezajímalo. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy, ale já jsem v průběhu klíčové akce nepociťovala téměř žádné napětí - skoro jako by ani nešlo o téměř neproveditelnou loupež, ale jen o nevinný čajový dýchánek za ospalého letního odpoledne. Pointa je překombinovaná víc než je zdrávo, leč s ohledem na předchozí vývoj zápletky přináší i poměrně osvěžující rozuzlení. Přesto víc než 3* pro "Zlodějskou partii" neuloupí. P.S.: Permanentně mě vytáčí každá SMSka napsaná či přečtená bez čtecích brýlí, neboť luštění písmenek na displeji mě stojí značné úsilí. Je to sice drobná, leč zároveň dosti nepříjemná komplikace, na kterou jsem si nezvykla - tím spíš, že ještě před pár lety jsem ji řešit nemusela. Takže asi nejsem ten nejvhodnější objekt pro reklamu na iPhone ... a Antonio Banderas ani Morgan Freeman nejsou z těch, kteří by mě dokázali přesvědčit, že se bez něho prostě neobejdu. ()

Cushing odpad!

všechny recenze uživatele

Ugh! (mezinárodně) Éto něvazmóžno! (rusky, ovšem latinkou) A camouflaged chick-film... (anglicky, jakž takž) Pejsek a kočička, ale spíš kočička, uplácali dort. Jakž takž se dá jíst. Pak toho už jenom litujeme... Režisér se jmenuje Mimi. Aha. Nechci být zase za sexistu šovinistu, ale leccos to vysvětluje... Antoniův zadek si říká o zlatou malinu a pořádný nakopnutí. Ženskej zadek se tam samozřejmě ani nezablejskne. Aspoň TEN bych byl schopnej a ochotnej ocenit... No nic. Další omyl. Proč já se vůbec na něco koukám?? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama