Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film okrem kriminálneho/detektívneho prvku, ktorý je súčasťou, je to stále typický, triviálny americký vysokoškolský tínedžerský film: populárni chlapci verzus nerdi, nedbalé večierky so všetkými zúčastnenými, uvažovanie o sexualite, rasovo rôznorodé postavy a tak ďalej. Herecké výkony tiež nie sú ničím výnimočné, až na jednu príjemnú výnimku, Brucea Willisa v úlohe riaditeľa Kirkpatricka, ktorý je naozaj vtipný v noir štýle. Scény s ním vyčnievajú nad ostatné. 6/10 ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Snímek nám nabízí spojení kriminální zápletky a filmu pro puberťáky z prostředí střední školy. Film dobře funguje především v tzv. pracovní dějové lince, kde hlavní hrdina vyšetřuje ztrátu testů. Snímek v tomto směru připomíná starší americké kriminální filmy se soukromým očkem v hlavní roli typu Phila Marlowa (ikdyž zde je hlavní postava novinář). Vyšetřování často probíhá v noci na typických krimi prostředí jako přístav, odlehlá tovární budova, lunapark a samozřejmě i škola. Hlavní hrdina nosí dlouhý kabát, neustále nedbale zavázanou kravatu a pokaždé má žvýkačku v puse. Celý film nás doprovází jeho vypravečský hlas, který komentuje každý jeho krok ve vyšetřování. O pomoc v případu ho samozřejmě požádala nejhezší dívka ve škole. Bohužel snímek vyplňuje ,,pubertální" vata, nevtipné sexistické rádoby vtipy a narážky, které snad nikdy nezmizí z filmů pro mladé. Snímek ale není tak stupidní jako většina jemu podobných. ()

Reklama

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Výjimečně snaživý průměrný film. Režisér očividně doposud točil videoklipy, i přes tuhle skutečnost AoHSP funguje velice dobře i jako celek, má styl a "drajv", scénáristům se přeze všechny umělé pomůcky podařilo sestavit relativně zajímavý příběh, potěší zejména dobrý "twist" na konci a ta snaha zaumout je velice příjemná. Bruceovi role hodně sedla. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Už od úvodných tituliek som sa pri tomto filme dosť nudil, ale asi posledné 20 minút mi tú nudu oplatili. Aj keď to nie je žiadny prelomový film, dokonca vyšiel len na DVD tak to nebolo až také zlé. Zase veľmi charizmatický Bruce Willis, ktorý aj pri takýchto filmoch dokazuje, že vie zahrať akúkoľvek rolu, v akomkoľvek filme. Hlavný hrdina bol dosť nevýrazný, ale bol znesiteľný a Mischa Barton bola celkom sympatická. Od dobrej kriminálky to malo ďaleko, od komédie ešte ďalej, ale na záver celkom dobré rozuzlenie, niektoré vtipné hlášky a stopáž tento film zachránili pred totálnou katastrofou. Nakoniec mi to dáva tých 55 - 60% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Light teenagerská komedie se zakomponovaným "krimi" příběhem. Někdy jsem se celkem ztrácel ale při záverečné rekapitulaci jsem se chytil. Plno dobrých hlášek a úsměvných scén ale na druhou stranu pár hluchých míst. Bruce Willise nevýrazný. To se ale nedá říct o mé oblíbenkyni Mische Barton, která se zde aji odhalila... :-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)
  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama