Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka a námět není natolik nosný, aby utáhl celovečerní film. Dokážu si představit tento příběh v rámci nějakého televizního cyklu. Všechno, co se odehrálo má samo o sobě malinkou životnost, střih vám ani nedovolí si užít dialogy a lokace, protože sotva se scéna rozehraje už se jede dál. NA Sarah se mi bude vždy dívat skvěle, proto ta 3 hvězda, ale příště by to chtělo něco pořádného. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Film bez jediného hluchého místa. Na hlavní trojci Gellar, Pace, Landes se kouká až moc dobře a věříte jim bezmála vše. Příběh má gradující atmosféru, což člověk uvítá a ač je příběh naprosto jasný, jakým směrem se bude ubírat, i tak překvapí. Navíc k tomu skvělá hudba, rozhodně nejsem zklamán...právě naopak. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Slabé jak již jednou louhovaný čaj. Co na to říct. Sarah Michelle Gellar se sice snažila, ale v celém filmu snad není jediný překvapivý moment... ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Největší hrůzu ve mě vzbudil ten úchylnej manžel. Po osmi letech se chovat jak patnáctiletej panic-onanista, téměř děsivě neustále vyznávat lásku - já bych se bál. Když byl v komatu byl jsem klidnější. Jinak podprůměrný snímek. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

No dlouho sem nebyl tak na vahách jak mám hodnotit film jako u tohodle.Obsazení bylo fajn.Hlavně Lee Pace potěšil (škoda že už asi nikdy nepřekoná svůj výkon ve Vojákově dívce).Celkem dobrý nápad na příběh,ale zpracování mi přišlo nemastné neslané.Pointa opravdu nemůže nikoho překvapit,ale o to tu možná ani tak nešlo.Asi není dobře když mi u hodinu a půl dlouhého filmu připadá že trvá 3 hodiny a odměna za strávený čas prostě nic moc. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

velmi zajímavé téma, ale žádný zázrak se nekoná. film však není vůbec špatný, sympatičtí herci a má i poměrně silné momenty. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Hlupucka a 100 krat otrepana zalezitost menom Possession. Neviem si predstavit naozaj nikoho kto ma aspon aky taky prehlad vo filmoch podobneho kalibru aby mu nebolo jasne ako sa bude film vyvijat. Jedna klisovita scena za druhou v poradi v ktorom sme na to zvyknuty zo vsetkych priemernych thrillerov. Film sice aj napriek svojmu pomalemu a poetickemu tempu ubehne rychlo/za co moze urcite aj dobre zvolena stopaz/ ale co z toho ked nie je schopny suvislejsie dodat nejaku stavu, napatie, atmosferu ktora by stala za to aby si ju divak zapamatal aj po skonceni. Ako pri vacsine podobnych veci par svetlych chvil to ma ale to je vsetko. Scenar deravy jak reseto, herecke vykony pomerne solidne aj ked nicim neprekvapujuce. SMG hra ten svoj standard, cize nieco podobne ako v kazdom jej filme a Lee Pace zasa hrat nemal co. Pri sledovani to neposobi nudne ale naozaj to nie je typ filmu kde sa daju ocakavat nejake prevratne veci. Pointa na zaver absolutne odhadnutelna a neprekvapujuca ale horsie je ze reziser ju aj tak nevedel spracovat aspon trochu zaujimavejsie. Ak sa rozhodnete Possession pozerat neurobite urcite najvacsiu chybu svojho zivota ale ak sa rozhodnete Possession nepozerat neujde vam zhola nic. Film na jeden nudny vecer a vyslovene na jedno pozretie. P.S. Mozny SPOILER. Tou vyslednou pointou mi to pripominalo film Birth s Nicole Kidman. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy Buffyna, nakopávala prdel upírům, japonským parchantům a démonů?! Tohle byla nějaká hororu prostá, romantická nudná ordinace u vypatlaného chuja.... ()

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl filmu ponechán jeho alternativní konec a několik scén bylo vyměněno za ty vystřižené, celý příběh by vyzněl zcela jiným dojmem a já bych šla s hodnocením možná i na čtyři hvězdy - i když s hodně odřenýma ušima. Takhle to ale vypadá, že ani sám režisér a scénárista si nevědeli rady, kterým směrem se vlastně vydat... bohužel se nakonec rozhodli dostát názvu filmu a tak z toho vznikl jen hodně slabý thriller s naprosto dementním finále. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsem si fakt říkal, zda se nedívám na jeden z těch německých romantických dramat, které nám vybrané české televizní stanice (TV Barrandov, či TV Prima), tak rády podsouvají. Ale téma mi přišlo celkem zajímavé až absurdní a současně povedené hereckými výkony - Pace a moje milovaná (a zase úžasná!) SMG. Co mě ale vytáčelo byly pokusy tvůrců dělat z toho horor, tedy lekavé momenty, které se do dané scény prostě nehodily a navíc byly provedeny tak, že by postavy musely být snad slepé a hluché! Podle mě si měli dát více záležet na vztahu Jessicy a Romana po "přemístění". Působilo to až moc zbrkle a na Jessicu to nevrhlo dobrý dojem! K tomu navíc se nám defakto vůbec nic nestalo, a ve finále zjišťujeme, že vše je trošku jinak :(... Doteď jsem si neuvědomil, jak jsi malá. 50% ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller podle korejského hororu. Possession je druhem filmu, na který se docela dobře dívá, ale několik dní po jeho zhlédnutí vlastně nebudete vědět o čem to bylo, natož jak to skončilo. A tak zbyde pouze dobrý nápad se standartně dobrou Sarah Michelle Gellar v hlavní roli + několik velice pěkných záběrů. Nic víc, nic míň. 50 % ()

katherine7 

všechny recenze uživatele

Jedna za hvězdička za Lee Pace, protože to je fakt skvělý herec a svede fakt všechno. Druhá hvězdička za první část příběhu, který vypadal ještě slibně.. ta druhá polovina je na odpad. Závěrečné rozuzlení bylo fakt trapný a to mě dost na*ralo! ()

Reklama

Reklama