Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která ovšem v polovině nabere takové obrátky, že to hlava nebere. Ryan je klasicky skvělý (scéna na útesu), jinak je to ale průměrná nízkorozpočtová komedie, která nijak neoslní a po pár dnech si nevzpomenete. Škoda toho konce, protože tam už je toho sentimentu až moc, jinak jsme se bavili opravdu slušně. "Sebevraždu? VRAŽDU! Já tu páchám vraždu, ty idiote!" ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsme přemýšlel zda to bude za 4 nebo za 3... nakonec volím tu horší variantu.. Film o mé oblíbené teorii mne nadchnul, že jsme věřil v atak na 5 hvězd (jako můj oblíbený film Osudový dotek)... ale.. ale... někde se stala chyba. Začalo to asi trapnou diskuzí o pojmenovávání mužství pak se to začalo zvedat tím časovým posuvem (už jsme cítil teorii chaosu), ale co se z toho pak stalo.. takové absurdní spojení porodnice a nějaké běhny... nevím nezaujalo. Naopak potěšil obrat z toho kdo je nenáviděn a doprošuje se odpuštění na toho kdo nenávidí a je prošen o odpuštění. Tak jako tak jsme čekal více a dávám pouze 3z5 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhodl jsem se, že už se rozhodovat nebudu." A to je správné rozhodnutí. Zásadový Frank zkrátka začíná konat šílenosti, když je přistižen při neexistující nevěře, obviněn z otcovství se ženou, do které nikdy nezasunul a navíc je hrdým majitelem dítěte a neplodnosti. Copak o to, téma to je celkem zábavné, ale určitě se z něj dalo vymačkat víc. Po celkem sympatickém úvodu totiž vše poměrně rychle upadlo do standardního klišé obohaceného pouze minimálním závanem svěžesti. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu... a ano, celý film je sám o sobě chaos. Hlavní hrdina nám (a nastávajícímu své dcery) vypráví příběh o tom, jak se seznámil se svou ženou. Zjišťujeme, že byl odnepaměti zatvrzelým "plánovačem" a jeho život byl založen na rutině a dodržování "plánů". Dostane se do prekérní situace, kdy si jeho žena začne myslet, že ji podvádí, ačkoliv se jedná o nevinné nehody, aby nakonec zjistil, že jeho sedmiletá dcera není jeho, ale jeho nejlepšího přítele, s kterým měla jeho žena poměr krátce předtím, než si spolu začali. Celý jeho život je tím pádem naruby a začne jednat spontánně a konečně si užívat života. Dostáváme se do spleti citů - láska versus nenávist, odpuštění versus doživotní zatracení. Bohužel film nefunguje ani jako komedie ani jako drama a balancuje nad ubohým patvarem zbabraného vztahu. Jediný herecký výkon, který se dá ohodnotit je Reynoldsův, který kupodivu dobře zapadl do role podvedeného taťky, ale film nezachrání. Druhé shlédnutí u mě nehrozí, ale jistě se najdou tací, kterým film řekne více, než mě. U mě skončily naděje hned na začátku, kdy si jej vybere z bandy kamarádů podle toho, kdo si jak nazývá penis... PS: Asi je pravda, že se tento film více líbí mužům než ženám, ačkoliv mi hlavní hrdina a jeho myšlenkové pochody nepřišly moc chlapské :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem dost slušná vztahová komedie s jedním "malým" nedorozuměním a především Emily Mortimer. Ale i ostatní herci byli sympatičtí. Mně se prostě líbí americké komedie, které jsou vlastně cele o svatbě, svatebních dnech, přípravách na svatbu atd. (Dokonalá partie, Nesvatbovi, Fotr je lotr apod.). Takže u mě dobrý. Čtyři hvězdy sice ne, ale být škála větší, tři a půl by to byly určitě. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama