Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Nyní se akce filmu odehrává u přepadení kasína, které vede Danny Oceans. Po loupeži bude muset on utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli dostat zloděje. (LIVINGDEAD)

Recenze (33)

petero 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie uspokojí len málokoho. Jednotka bola príjemným prekvapením ktorá fungovala vďaka tomu že sme nevedeli o čo šlo a tým pádom to bolo aj napínavé a pointa filmu len prispela k spokojnosti i keď originálna nebola ale to od neznámeho béčka ani nikto nečaká. Na dvojke je zaujímavý hlavne začiatok – vznik Reekera, nasledujúci príbeh odohrávajúci sa po rokoch kráča v šľapajách príbehu jednotky čo je problém pretože kto ju videl (ale zrejme aj ten čo ju nevidel) tentoraz vytuší koniec (s rovnakou pointou). Pozerateľné ale neprekvapí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička nabídla obehraný příběh, mizernou atmosféru a nesympatické herce. Dvojka přichází s obehraným příběhem, mizernou atmosférou a vcelku sympatickými herci. Doufám, že jste si všimli té drobné chvály. Sterilní křepčení okolo liduprázdného motelu nicméně vystřídalo křepčení kolem motorestu, u kterého nás čeká hodně krve a totožný konec jako v prvním díle. Úvod byl ale zřejmě vrchol celé téhle zbytečné slátaniny, u které nejvíc šokuje, že čtyři dny po projekci vlastně netuším, o čem to celé bylo. A paměť mám, troufám si tvrdit, zatím velmi dobrou. S tímhle nedopečeným kouskem je hororový jídelníček hnedle smutnější. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Duch sériového vraha, který byl za své ohavné zločiny popraven se po letech vrací ze záhrobí v podobě přízraku s plamenometem. Pracuje pro Smrt a má za úkol zlikvidovat lidi, kteří měli zemřít a nezemřeli. Zapadlý motorest s vnadnou blondýnkou (Mircea Monroe), lupičem (Stephen Martines), doktorkou (Valerie Cruz), zástupcem šerifa (Michael Muhney) a starým šerifem (Robert Pine), který vraha před lety dopadl, je ideálním místem k uskutečnění jeho krvavých záměrů anebo to všechno bude nakonec jinak v rámci správné hororové pointy? Jedničku jsem neviděl, ale pokud pokračování příliš neomílalo jeho předchůdce, pak se jedná o poměrně zajímavý horor plný originálních scén, hustého gore a dobrých herců. Jen ten zabiják mohl být charismatičtější. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně po delší době nový horror, u kterého bylo napětí, krvavé scény a hlavně : dobré filmové triky! Ani chvilku jsem se u filmu nenudil. Akce začíná už s první minutou! Tento film vidělo více mých známých a všichni jsme se shodli na tom, že je to dobrý film! Horroroví maniaci, nevěřte proto zde na www.csfd.cz nízkému hodnocení! Ještě se tady nestalo, aby byl dobrý horror ohodnocen dobře! Spíše naopak, každá sračka má 80-90%! Doporučuji před shlédnutím "DVOJKY" kouknout na "JEDNIČKU", jinak budete trošku zmateni :-) OBSAH: Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Danny se svými kamarády vyloupí kasíno. Po loupeži se ukryjí v motorestu, který se nachází v neobydlené pustyně. Budou ale muset utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli zloděje dostat. Je zde ale ještě něco jiného, co všem jde po krku..... Boj o život začíná! ....... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stopaře nebrat! Na kapotu nabrat..." BESIP varuje, již podruhé, ale je to marný, je to marný... Pěkný hnus hned na rozjezd, tak to má být. Ostatně, provoz na silnicích už dávno není pro citlivky, ani na D1 ani na americké higway road. Jeden by řekl, že divákova znalost twistu z jedničky úplně zadře dvojce motor, ale kdepak. Scenáristický manuál nám sice říká, že nevstoupíš dvakrát do stejného jízdního pruhu, jak ostatně potvrdí každý neopatrný chodec. Ale já našel svůj vlastní způsob, jak si (již známého) smrťáka užívat. Zvědavost. Odmítnul jsem se řídit komentáři znalců a fajnšméček ("to musí nudit každého") a přestože už jsem VĚDĚL, jaké překvapení ve scenáristické nádrži šplouchá, stejně jsem si tam zvědavě posvítil zapalovačem... Odjíždím z loupeže spokojen a řadím trojku, byť s odřenejma (a mírně opálenejma) ušima. P.S. Fungovalo by to i samostatně, bez znalosti jedničky? Nevím, možná i líp. Kdo si to takhle dal, může mi nacouvat do pošty se svým názorem, dík. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama