Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seriál se blíží ke konci a všichni se snaží vypořádat s radikální změnou okolností. (Netflix)

Recenze (48)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My name is ASAC Schrader. And you can go fuck yourself." ___________ Dosud nepřekonaný Král králů (neboli Ozymandias) seriálových epizod a gamechanger televizní tvorby. Absolutní klimax celého seriálu a zároveň nemilosrdnej emocionální kolotoč, který vás nenechá byť na okamžik popadnout dech. 6* je málo.... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že jsem přestal dýchat, nicméně třináctá a čtrnáctá epizoda skutečně stojí za to. Už dávno není cesty zpět. Měsíce jsme poslouchali, že vše dělá pro rodinu. Ovšem přesně kvůli tomu, co dělá, o rodinu přichází. V jednom případě doslova. Říkal jsem, že tahle partička nácků okolo Todda ještě zamíchá kartami. A je to tady… Jesse skončí v díře a Walt kutálí svůj sud. Gradace posledních dílů je neuvěřitelná. Každopádně epizoda Ozymandias se na IMDb (jaro 2024) chlubí čistou desítkou v hodnocení. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekutočné! Táto epizóda musí citovo vyžmýkať každého diváka ako poslednú handru. Nepamätám sa, že by som doposiaľ na filmovom (či seriálovom) plátne videl niečo dramatickejšie, hektickejšie či smutnejšie. Nie je snáď jedinej z hlavných postáv, ktorej by mi nebolo po zhliadnutí Ozymandias-a ľúto. Na konci poslednej časti mi bolo ľúto Walta, pretože napriek tomu, že sa snažil skončiť a konečne viesť pokojný život ho sled udalostí stiahol pod hladinu ako najsilnejší vír, aký si dokážete predstaviť. Na začiatku tejto zase Hanka, pretože takýto koniec si vážne nezaslúžil, rovnako ako všetkými manipulovaný Jesse, ktorý vlastne posledné udalosti spôsobil a aj napriek tomu sa naňho nemožno hnevať. To, čo tvorcovia robia s jednotlivými postavami a vlastne aj divákmi je neľudské. Teda neľudsky geniálne. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Recenze na epizodu Ozymandias: Nevěřil bych, že je možné, aby tu něco dostalo hodnocení  99 %, ale here we go. Epizoda je samozřejmě na jedničku, obsahuje jednu scénku z období první série, nevím, zda se jednalo o předtáčku, ale každopádně se veze na slušné nostalgii. Musím říct, že působí smutně a přitom surově realisticky vidět Waltera s Jessem, jak si s nimi ostatní hráči dělají, co se jim zachce, jako by to byly jen dvě nuly. A přece – pro ně jimi jsou. Jestli seriál skončí na téhle vlně, vůbec se nebudu zlobit, protože takhle to prostě chodí v džungli. Silnější sežere toho slabšího. Přesto bych pro Waltera možná raději nějaký více osudový konec. P.S.: Groteskně působí název Ozymandias. Hle, jak nejchytřejší muž na planetě dopadl. Kutálí si svůj sud, sám uprostřed pouště. ()

DivisorSVK 

všechny recenze uživatele

Práve som dopozeral už druhý krát Breaking Bad series a každý má nejakú obľúbenú časť vo svojom obľúbenom seriály, a hlavne v Breaking Bad si ťažko nejaký len 1 nájsť ale táto časť má niečo v sebe čo ostatné nemajú ale za mňa je toto najlepšia časť aj keď je smutné čo sme videli a emócie nami prechadzajú ako keby sme to cítili a dívali sa ich očami. (aspoň ja som sa do tohodosť vžil) a skoro som zabudol dýchať. 6* PS. po skončení tohto dielu som si musel dať panáka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Walter White (Bryan Cranston) v epizodě Ozymandias valí sud s penězi v poušti, projde kolem svých starých kalhot, které mu uletěly v pilotním dílu. (dandy11)
  • Když Skyler White (Anna Gunn) a Walter White Jr. (RJ Mitte) přijedou ke svému domu, v odrazu bočního okénka auta si lze všimnout objektivu kamery. (imagoo)

Reklama

Reklama