Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kráčející skála si v životě prošla různými sračkami, ale že jeho synátor udělá průser a zapřísáhne se, že nikoho jiného nepráskne, to opravdu nečekal. O to horší to je, že jeho syna zachrání jenom on sám, a to ještě v případě když se infiltruje do jednoho drogového gangu. Dwayne Johnson tady moc nebitkaří. Vlastně v tom filmu není ani moc akce. Popravdě je to ale jedno, protože se jedná o skvělý napínák, kde The Rock předvádí další z naprosto skvělých postav. Pořád lepší, když se ve filmu sápe kolem dealerů, než když je v obležení dětí. On musí bejt viděn u těch šmejdů, co z tohodle světa dělají humus. Protože u něj mi stačí jeden jedinej pohled, abych naprosto s přehledem pochopil, co si o nich myslí a kolik sirek z nich během dalších pěti vteřin nadělá. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu! Neskutečný nervák, až ze mně stýkal ke konci pot. I přes asi jasný závěr jsem se fakt bál, že to špatně dopadne. I když tady jsou tři akční scény, tak jsem naprosto spokojený, protože i když je zde spousta dialogů, pořád film působí zajímavě a napínavě, navíc celou dobu se film soustředí na příběh. Herecké obsazení skvělé, Rock klasik jak má být, jeho syn je sympaťák, potom ten pomocník Daniel frajer, hlavní velitel těch agentů, i záporné postavy si mne získali. Emoce fungují, i herecké výkony jsou skvělé, hudba ve filmu přirozená, na jediný moment film působí realisticky, snímek už od začátku chytne a nepustí, má to slušné tempo a napětí je neustálé. Co bych vytkl?! Tak přidal aspoň jednu akční scénu a konec se mi zdál trošku zanedbaný, ale tohle jsou jen pitomé maličkosti, které mi nezabrání v plném hodnocení. Tady jde o to, že všecko funguje jak má. 10/10 - Překvapení roku pro mne, prozatím. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Matthews (Dwayne Johnson) se nehodlá smířit s tím, že jeho syn Jason Collins (Rafi Gavron) byl zatčen za převzetí pilulek etáze v poštovním balíčku, který mu poslal kamarád Craig a hrozí mu nejméně 10 let ve vězení za údajnou distribuci. John chce pro syna nižší trest a proto se stává tajným informátorem, aby pomohl chytit a usvědčit drogového dealera... Film je inspirován skutečnými událostmi a Dwayne Johnson musí uplatnit herecký talent před svojí muskulaturou. Milovníci čisté akce budou asi zklamáni, potože snímek obsahuje pouze dvě větší akční scény, ale "The Rock" dokázal, že umí obstojně hrát. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme udivujú dve (v konečnom dôsledku pozitívne) veci: 1. „The Rock“ nie je len svalnatá karikatúra skutočného herca a má celkom ďaleko od masívnej topornosti takého Arnieho... 2. Film v ktorom hrá „The Rock“ a v ktorom nerozdá prakticky ani jeden úder a ide skôr o sociálnu drámu ako o akčný film?! Divné, ale vcelku fungujúce. Snitch nie je ani náhodou žiadnym prevratným filmom, ale má svoj ksicht a ešte aj ten občasný americký rodinný pátos tu vlastne ani veľmi nevadí. Hoci som od filmu nič neočakával, príjemne prekvapil:) Poctivý lepší priemer... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Johnson nehází s jiskrou v oku vtípky, nevystavuje svůj biceps o průměru stehna Melissy McCarthy a v bitce se jako první seznamuje se zemí? Ano, je to tak. Je z něj jen zoufalá krysa v kanalizačním systému Federal drug policy of the US. V tomto ohledu poměrně vzácný film, který sráží akcí roztřesená kamera a Waughův lítý boj s vlastním klišovitým scénářem. Vysnil jsem si seriál, kdy poldy z protidrogového operující v terénu budou hrát tento Barry Pepper a McConaughey z první řady True Detective.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama