Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři krátké fantastické filmy volně inspirované Tokiem. Tokio! je symfonií tří odlišných rytmů reflektujících obraz této jedinečné metropole. INTERIOR DESIGN – Surrealistická bajka mladého páru, který se přistěhoval do Tokia, aby našel svou budoucnost. Chlapcovy ambice jsou jasné – chce točit filmy. Dívka pluje bez kontroly svým životem. Oba se pomalu potápějí do tohoto obrovského velkoměsta. Vše se změní, když se osamocená dívka začne měnit v … HOVNO – Záhadný muž šíří svými iracionálními a provokativními činy paniku na ulicích Tokia. „Nestvůra kanálů“, jak mu říkají media, zvedla vlnu odporu. Nakonec je polapen a souzen soudem stejně podivným jako je on sám. TŘESOUCÍ SE TOKIO - Hrdinou snímku je hikikomori – jako mnoho dalších Japonců se rozhodl zrušit kontakt s venkovním světem. Když však v jeho bytě omdlí dívka, která mu donáší pizzu, stane se něco neuvěřitelného – zamiluje se. Dokáže překročit hranici, jež ho dělí od okolního světa? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Bude strašně vtipný, jak CSFD cenzura začne "vypípávat" slovo hovno v komentářích k tomuto filmu :D

Illioplius

Illioplius (hodnocení, recenze)

"Vše se změní, když se osamocená dívka začne měnit v … HOVNO"

Toto ma rozsekalo. :D Ak niekto vie o nejakom filme, kde sa skutočne hlavný hrdina postupne zmení na hovno, sem s ním. :D

na příspěvěk reagoval albionlady

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

MartinezZ: bolo to proste poetické. poéziu nemá rád každý a chuť na ňu sa objavuje vo vzácnych príležitostiach (myslím, že by k tomuto filmu mali dávať príbalový leták ;;)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

V reakci na komentář trona: když jsem to dnes viděl, měl jsem evidentně neskutečně blbou náladu a navíc jsem koukal z toho nejblbějšího úhlu. Tohle je totiž tak originální, že mě to ve své geniálnosti natolik minulo, že ani nevím, jestli jsem to vlastně vůbec viděl. Možná to má nějaké poselství, bohužel pro mě je podané a vyprávěné natolik intelektuálně, že barbar, jako já, není sto tu originalitu pochopit a to tak,  že mě to ve své geniálnosti natolik minulo, že ani nevím, jestli jsem to vlastně vůbec viděl.  Možná to má nějaké poselství, bohužel pro mě je podané a vyprávěné natolik intelektuálně, že barbar, jako já, není sto tu originalitu pochopit a to tak,  že mě to ve své geniálnosti natolik minulo, že ani nevím, jestli jsem to vlastně vůbec viděl...

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

ahh, Merde stalo za merde.... inak sa mi to veľmi ľubilo. Keby namiesto Caraxa režiroval jeden pribeh Kitano, tak to mohla byť dokonalosť sama :::-)

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

TOKIO ako podklad nebolo práve zneužité ... ... hocijaká metropola by vlastne poslúžila všetkým príbehom, až na malé intervencie v trojke .. ..

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

oni to promítaj jen v pražským atlase? u nás v liberi to asi nepoběží :(

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

ofic. text distributora: INTERIOR DESIGN – Surrealistická bajka mladého páru, který se přistěhoval do Tokia, aby našel svou budoucnost. Chlapcovy ambice jsou jasné – chce točit filmy. Dívka pluje bez kontroly svým životem. Oba se pomalu potápějí do tohoto obrovského velkoměsta. Vše se změní, když se osamocená dívka začne měnit v … HOVNO :))

May

May (hodnocení, recenze)

Alik: to ze to nemelo oficialni premieru v CR neznamena ze to nikdo nemohl videt, tady to v kine bezelo uz pred mesicem, v Praze byla jiste novinarska a nepochybuji o tom ze se to da sehnat na internetu prave proto, ze premiera v CR neni premiera svetova.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

nejsem si jistej jestli byla uz svetova.. bych rek ze pouze po festivalech zatim byl snimek uvedeny..

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

světová premiéra už byla, ne? tak proč to má na imdb tak málo hodnocení?

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

samozřejmě jsem zvedavý a těším se hlavně na Inrerior Design (mého oblíbence Michel Gondry(ho) ) ;) ale i Shaking Tokyo vypadá chutne.. ten třetí nebo prostě ten co zbývá, mně moc nezajímá.. :) samo ale kouknu na celek.. už aby byla premiéra.. ještě 36 dní do cz prem.

molotov

molotov (hodnocení, recenze)

Já jdu na Satošiho:) Je to můj asi nejoblíbenější mladý japonský herec.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Ale sešla se nám tu pěkně podivná trojka. Těším, moc se těším. A to mnohem víc než na zaláskovaný New York.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

samozřejmě na gondryho... a pak snad ještě na bonga :) ale trochu se bojim, abych pak nebyl jedinej chlap v kinosále :o

May

May (hodnocení, recenze)

Sali me zrak? Ono to jde v CR do kin? Neuveritelne...

ninon

ninon (hodnocení, recenze)

Je fajn, že to jde do distribuce...to se nečekalo, teda aspoň u mě.

Související novinky

Režisér Bong Joon-ho přijíždí na Filmasii!

Režisér Bong Joon-ho přijíždí na Filmasii!

02.12.2011

Korejský filmař bude mít retrospektivu na 7. ročníku festivalu Filmasia. Setkat se s ním můžete na projekcích v neděli 4. prosince. Celý festival se koná v pražském kině Světozor 1. - 4. prosince… (více)

Gondry a komiks?

Gondry a komiks?

26.02.2009

Ale ano. Jeden z nejosobitějších současných filmařů, držitel Oscara za scénář k Věčnému svitu neposkvrněné mysli (napsal jej ve spolupráci s Charliem Kaufmanem), zkusí vykročit trochu komerčnější… (více)

Reklama

Reklama