Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Redík 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o rozhovorech po sexu o sexu. Osm rozdílných dvojic reší rozdílné problémy spojené se sexem. První z dvojic je kamarádské duo, které si volné chvilky vyplňují "kamarádským" sexem. Příčemž jeden druhého tajně miluje. Další dvojicí jsou dva mladíci z nichž jeden je gay a druhý si svojí orientací není jist. Třetím párem jsou dva teenageři, kteří spolu navzájem prožili svoje "poprvé" a jejích posexuální rozjímání narušila matka dívky. V další povídce jsou dvě dívky řesící lesbickou orientaci jedné z nich. Pátým párem je starý manželský pár, který prožil pestrý sexuální život a vzpomínají jaké to bylo a přemýšlí jaké by to bylo, kdyby to bývalo nebylo, tak jak to bylo. Jako šestý se ukáže homosexuální milenecký pár, který řeší kdo ve vztahu bude žena a kdo muž. Předposlení povídka ukazuje bývalý pár, kteří řeší důvod krachu jejich vztahu a popisují své současné vztahy. Poslední osmá povídka je o dvou mladých lidech, kteří se seznamili v klubu, vyspali se spolu a až poté zjištují o sobě potřebné informace. Všechny povídky jsou zábavné a řeší životně reálné situace, tudíž každý si ve filmu najde to co ho zajímá. Jako nejzdařilejší bych hodnotil první a poslední povídky celého filmu. V poslední se člověk spíše baví a nevěřícně kroutí hlavou nad cynickým chováním slečny. První povídka mě naopak zaujala svým krásným romantickým závěrem, kdy se kamarádi vyznají pod rouškou noci ze svých citů. Ostatní povídky však nijak výrazně nezaostávají za těmito dvěma, přičteme-li, až na pár vyjímek, sympatické obsazení (zvlášť ženská část se vyvedla- nádherná Emmanuelle Chriqui, dračice Mila Kunis, roztomilá Charity Shea), tak ve výsledku máme kvalitní podívanou nejen pro milovníky sexu.75% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě námět filmu a nebyla bych to já kdybych se ihned nepustila do jeho shánění :-). Po velmi dlouhé době, kdy jsem jej měla "zaprášený" na mém disku v počítači jsem se z důvodů svých velkých nedostatků ve světové kinematografii(a také nedostatku místa na disku) rozhodla tento film shlédnout. Líbila se mi povídková forma filmu, kde je zobrazeno jak určité postavy po sexu mluví buď o svém vztahu, názorech nebo o životě. Ještě více mě zaujalo, že snímek vůbec nepůsobil homofobicky a zobrazil kromě heterosexuálů dva gay vztahy, jednoho (asi) bisexuála a lesbičky. Akorát mám pocit, že bych Tary Manning chtěla tím zapalovačem ve tvaru zbraně zabít...(nejen) proto,že dělat si takhle z někoho p*del může být někdy nebezpečné...No zajímavý film, kéž by jich bylo více. Filmy které zápasí se sexualitou nebo hlubšími významy vítám. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Chceš to zkusit znovu? Možná jsi taťka..." Konverzační filmy mám rád, protože v nich zpravidla o něco jde. A tohle je přímo eruptivní. Možná jsem úchyl (pochybuji, že o tom někdo pochybuje), ale podobné filmy mě hrozně baví. Je v nich tolik pravdivého a ukazujícího, že některým lidem nic lidského není cizí a jiným, že řeší věci, po kterých jim je naprosté hovno. Všechny části jsou v podstatě výborné, nejlepší je však ta o postarších hipících. A Emmanuelle Chriqui v naprosto zabijácky úžasných kozačkách? To je jen příjemný bonus. Po dlouhé době konečně zase film, který je dlouhý jen tak, jak má. Lahůdka. "Myslela jsem si, že je to bratranec." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Já bych tedy rozhodně radši viděl Při sexu než po něm, ale autora holt zajímalo, o čem si mohou poklábosit po sexu páry různých složení. Takže pojďme na to: 1. Christopher a Leslie po přímočaře kamarádském sexu s obavami spějí k zamilovanosti. 2. Freddy a Jay po experimentálním gay sexu řeší problémy sexuální orientace jednoho z nich: "Homofobní frajírek, co to má rád do zadku, to nikomu nedokáže říct.". 3. Kristy a Sam po prvním sexu s obavami zjišťují stav: "Nějaká krev? - Nevypadá to. Kondom zůstal, kde měl? - Jo." 4. Nikki a Kat si vysvětlují, proč došlo k orálnímu sexu mezi slečnami: "Mám ráda, když mě někdo líže a ty ráda lížeš." 5. Trudy a Gene po důchodcovském sexu vzpomínají na mládí: "Dneska aby si děcka před každým špásováním navlíkly brnění." 6. Neil a Bob po rokenrolovém sexu dvou vyzrálých mužů řeší taťkovství a mamkovství v jejich vztahu. 7. David a Jordy po sexu bývalých partnerů zkoumají důvody svého rozchodu: "Mělas utkvělou představu, že tě podvádím. - Taky jsi mě podváděl. - No ale to jsi věděla." 8. Marco a Alanna po anonymním sexu zjišťují totožnost svého partnera: "Teď mi určitě shnije a upadne jazyk." Ve finále to není nebylo světoborného, ale nějaký ten vtípek jsem zaznamenal a nyní se vraťme k sexu. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Koncepčně to není špatné, bo tam jsou všichni (mladí i staří, hetero i homosexuálové - lesbičky jednou a gayové dvakrát a to pokaždé jinak), ale komedie tu často sklouzává k nezábavnosti a od tohoto typu filmu moudra rozhodně neberu (což se mi tady nejméně ve dvou povídkách snaží vnutit). Díky stopáží a rozdělením na povídky nedošlo k nudě. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama