Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vlak do pekel je skutečně otřesný horor!Já už jsem ho tedy neměl rád před začátkem,protože Thora Birch je zárukou odpudivosti,nesympatičnosti a herecké trapnosti.To jsem ještě ale netušil,že bude v tomto směru převálcována téměř celým zbytkem zde přítomných hereckých "es".Takže po herecké stránce odpad!Čím jsem se nechal ale ke shlédnutí zlákat bylo zde avizované množství gore.No,bylo zde.Toť vše.Nevýrazné na pohled,průměrné na efekty,bezvýznamné pro děj.Samotná zápletka též unikátní věcička.Že to bylo celé nesmysl bych ještě kousnul,ale tolik filmařských kiksů,nedomyšlených scén a doslova amatérských výšplechtů,to jsem už pobíral daleko hůř.Závěrečná scéna pak už jen potvrdila,že tupost filmařů vážně neznala hranic.Napětí též absolutně žádné,neboť hned od začátku je prozrazeno kdo,co,jak atd.,takže i zde ničem.A nakonec i atmosféra nulová,Vlak do pekel mě nedokázal totiž ani příjemně zhnusit,ani vylekat,ani pobavit,ale zato nasrat mě se mu povedlo na jedničku.Prostě hrůza! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se nepodařilo tento námět ani v tomto případě zpracovat kvalitně a realisticky, přitom se toho dá tolik vymyslet. Znova mi vadilo, jak se Amíci dívají na Evropu. Snad se jednou dočkám hororu, kdy přijede partička evropských vysokoškoláků do USA a tam si je podají nějací degeneři :-D. Celkově mám z toho rozporuplné pocity. Největší problém je asi v tom, že samotný námět nenabízí vůbec nic nového, takových hororů jsem totiž viděl už kupu. 45% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama