Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Juto 

všechny recenze uživatele

Považujem tento film za dobrý. Herectvo bolo vynikajúce a dej bol realistický. Niektorí si mysleli, že vzťah medzi Michelle Pfeiffer a Ashtonom Kutcherom bol kvôli vekovému rozdielu zvláštny alebo strašidelný. To je absurdné. Nie je nič zlé na tom, keď sa staršie ženy zaľúbia do mladšieho muža. 6/10 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Vzájemných objetí a setkání po tragických událostech jsme se dočkali už v několika snímcích. Tento v podstatě ničím nevyniká a režisér se zbytečně snažil o depresivnější vyznění pomocí rušivých berliček, jako je oddalování a přibližování obrazu atd. Navíc poprvé uvidíte, že Kutcher svou roli vůbec nezvládl, i když ke konci přišlo jakési zlepšení a důvěryhodnost. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na povídku Mansion of the Hill Ricka Moodyho si asi nechám zajít chuť, neb to není příliš překládaný autor. Ale jsem ráda, že jsem si s filmem počkala. Příběh lidí, které dala dohromady zkušenost se smrtí blízké osoby, je silný psychologický zážitek. Je tedy dobré být v takovém rozpoložení, které vám dovolí se do příběhu ponořit bez předsudků. Žádné velkoměsto, žádné atrakce, jen malé herecké koncerty Michelle Pfeiffer, Ashtona Kutchera a Kathy Bates. ()

Sgt.Pepper 

všechny recenze uživatele

V poklidném tempu za přítomnosti temné atmosféry a vlhkého počasí nám David Hollander předkládá své drama..příběh o dvou vraždách a několika svatbách..příběh není tuctový, sice trochu bez akce, ale mě oslovil..po Butterfly effect jsem se do Kutchera zrovna nezamiloval, o to víc mě uspokojil nyní..Michelle po třetí v řadě svede mladého kluka, už se těším na nějaký jiný úkol..překvapivá spokojenost.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama