Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Joann 

všechny recenze uživatele

Trošku mě znechucuje představa, že se něco takovýho třeba někde vážně děje....Možná to ale aspoň víc ženských po shlédnutí donutí se trochu o ty své manžílky starat...jestli to pomůže, to už je věc druhá. Ale tak nějak moc nevěřím tomu, že by to bylo takhle lehce utajitelné....Námět mohl být prostě zpracován líp no,...aspoň by byla sranda, kdyby se na to přišlo :). ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak fádne, nezaujímavo s priemerne spracovať tak potenciálny, silný a nabitý námet je hriech, dokonca aj s neznámymi hercami a ako televízny thriller to mohlo byť dobré, keby sa režisér a scenárista nebál; pre milovníkov teen prsíčok možno na pár miestach zaujímavé, pre milovníkov dobrých filmov však "nikoliv"; ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Na Babysitters jsem narazil úplnou náhodou a po zhlédnutí mohu říci, že toho nelituji. Má to odvážnou a originální zápletku, slušné herce i scénář*. Ano, scénář je s hvězdičkou, protože bohužel funguje pouze do dvou třetin, závěr je podle mého nezvládnutý. Čekal jsem trochu dramatičtější vyvrcholení, celkové vyznění snímku je velice slabé a působí nereálně.(Každý máme svůj tajný život - ale dělat z organizovaného šlapání jen takovou boční tajnůstku, na kterou se bude vzpomínat?). Je tu ale i přesto dost silných scén, a ty 3* si to zaslouží. ()

milancecil 

všechny recenze uživatele

234. Film, ve kterém vnímám větší hodnotu sdělení, než jak se po shlédnutí většině jeví, je překvapivý a svou otevřeností dokáže spolehlivě zasáhnout, stejně jako nás samotné umí dostihnout důsledky vlastních rozhodnutí, nad životem je snadné rychle ztratit kontrolu, pokud jej zbavíme původních pravidel, udržujících ho v každodenním spořádaném chodu, můžeme vybočit, pokusit se uniknout, osvobodit se, začít si vlastní hru, pak nás ale následky mohou zaskočit a tíha z vystřízlivění rychle převážit nad původně tak neodbytnými prožitky, mění se v pád do pasti, ze které se každý z vtažených aktérů musí dostat sám, zachránit, co ze svého života zachránit dokáže a vrátit se, pokud je ještě místo, kam se vrátit lze, nikdo nezůstane nepoznamenán, zklamání a lítost se tak stává trpkou zkušeností i poučnou chybou, na kterou bude jistě těžké zapomenout. Opravdu závažné, provokativní dílo, s potenciálem námětu, který rozhodně nebyl ve ztvárnění nikým promarněn, bravo!!! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno