Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Olík 

všechny recenze uživatele

Dámy pozor, tahle hlídací agentura Vám nejen pohlídá děti, ale i sexuálně uspokojí Vašeho muže. Provokativní režijní prvotina Davida Rosse dá středoškolačkám návod jak si ke kapesnému přivydělat nějaké drobné vlastním tělem. Ale pozor, nesmí Vám to přerůst přes hlavu, jako hlavním hrdinkám tohoto dramatu. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ukázkový příklad toho, jak se i přes dobrý námět může film stát naprostou kravinou (když to řeknu slušně). Začátek vypadal nadějně, ale to co se z toho vyklubalo...to je prostě demence o ničem. Většinu filmu jsem se nudila, ale kvůli nápadu- ze kterého by se dal vymyslet dobrý děj- dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak fádne, nezaujímavo s priemerne spracovať tak potenciálny, silný a nabitý námet je hriech, dokonca aj s neznámymi hercami a ako televízny thriller to mohlo byť dobré, keby sa režisér a scenárista nebál; pre milovníkov teen prsíčok možno na pár miestach zaujímavé, pre milovníkov dobrých filmov však "nikoliv"; ()

choze 

všechny recenze uživatele

Že jsou americké středoškolačky vychcané všehoschopné kurvy je díky řadě drzých, cynických a politicky nekorektních, ale aspoň pro mě nepříliš zábavných filmů známá věc. Tenhle jejich nejnovější přírůstek má slibně našlápnuto, ale výsledek je unylý až otravný a celá ta situace a poněkud rychlý vývoj uťápnuté hrdinky krajně nevěrohodné. A takový to mohl být pěkný thriller. Jó, na americkém předměstí tam to žije. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film není komedií a už vůbec ne sexuuálně žhavým filmem. Je to drama , holky si ten pobyt na střední drobátko zpestřily a taky zkomplikovaly sexuálními službami za úplatu. To, co vypadalo jako snadný výdělek dělá děvčatům ovšem těžkou hlavu, každá se s tím srovnává po svém. Nic netrvá věčně, takže rozuzlení přijít prostě musí. Dobře napsaný a zahraný film. Řekl bych i věrohodný. 75% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama