Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Tvurci v cele se scenaristou a reziserem se evidentne domnivaji ze puvodni Ledove ostri vyklidilo regaly videopujcoven, dvojku nikdo nezaregistroval a proto nam v klidu predkladaji treti dil ktery neni nicim jinym nez jinak zabalenou kopii prvnich dvou dilu. Nejsem s to se rozhodnout zda se jedna o sprostou vykradacku prvnihu dilu nebo o nepodareny remake, ale stejne tak jak hodnotim druhy dil - ackoli mne to samotneho prekvapuje davam tri hvezdy protoze nekde v vzadu v hlave mne neco nuti film dokoukat do konce a konstatovat ze pribeh funguje dokonale i kdyz nekolikrat pretoceny. Pro ty kdo nevideli prvni dil asi docela dobra podivana, ale original je original..... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľahko zabudnuteľný film s riadnou dávkou klišé. Mierne snobský film s okukanými detailami a motívmi, či trápnosťami. Tá černošská rapová hudba sa do toho nehodila, nabralo to komerčný charakter, ktorým len žijú z prvého dielu a len modernizujú. Mimochodom, urobiť z ich trénerky dcéru Dorseyho, naozaj nemuseli. Prvý film bol totiž z roku 1992 a keby mal vtedy dieťa, čo nemal, mala by len 16 rokov. Dať ku krasokorčuliarovi hokejistku, je opak prvého dielu, keď ku krasokorčuliarke dali hokejistu. Dejovo je to trapas, ktorý radšej nemal vzniknúť. Zlá blondínka, modrooký a bohatý krásavec a Hispánka, ktorej krása má byť vnútri, nuž opäť sme v tom, tak bez milosti hodnotím. ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně zbytečný film jako předchozí díl. Opět nesympatická hlavní hrdinka, opět špatné herecké výkony - ta nejhorší herečka z minulého dílu bohužel zůstala, jen se přesunula do role trenérky. Předchozímu dílu jsem dal jednu hvězdičku, asi jsem měl dobrou náladu, nevim. Tady už mě nálada přešla a navíc mě uplně dorazil remix songu z Hříšného tance v závěrečné scéně. To sakra uplně nejvíc nesnášim. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama