Reklama

Reklama

Strašáci

Trailer

Mladý pár (James Marsden a Kate Bosworth) se stěhuje do malebného jižanského městečka. Dokonalé místo se ale brzy mění v peklo, když na povrch začnou vyplouvat temná tajemství a smrtící vášně. Dvojice se stává terčem několika místních zvrhlíků vedených bezcitným Charliem (Alexander Skarsgård – TV seriál “Pravá krev”) a oba musí přežít noc plnou útrap a nekonečného krveprolití. Zachrání se pouze v případě, že budou ještě surovější než jejich nelítostní trýznitelé. Ve vedlejší roli se představuje na Cenu Akademie® dvakrát nominovaný James Woods (Nejlepší herec – Salvador, 1986 a nejlepší herec ve vedlejší roli – Duch minulosti, 1996). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

verbal 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych pronést pár slov o velmi úzké souvislosti mezi Šádvelem a pošahaným, grafomanským retardem. Ne, nebojte se, dělal jsem si legraci, nechám Šádvela na pokoji v jeho klecovém lůžku a tento komentář rozhodně nebude čtyřikrát delší než můj penis! Počítám, že chlapec už asi taky někdy vzal svého registrovaného partnera na výlet do jeho rodných vidlí a z toho hrobesa, co se tam strhlo, doteď blábolí sáhodlouhé nesmysly, kvůli kterým se můj komentář bude nacházet až někde na straně 54. Ale nevadí! Alespoň si tu můžu plácat, co chci, aniž by mě nějaký katolík zase naprášil. Takže, vezmete li svou drahou domů do nějaké Staré Vsi nad Mississippi, musíte počítat s tím, že tam pořád bydlí pár roztomilých vidláků, které v patnácti přeblafla po pátečním fotbale, co se jí i po těch letech budou znovu snažit naštěkat do boudy. Jak vkusně poznamenal kolega Cervenak, může být klidně hnusná jako prdel Ernesta Borgnina, proti tomu ubečenému, huňatému skopovému to pro ně bude pořád princezna. Jste li k tomu všemu podměrečný, pacifistický intoš, tahle dovolená se vám kurevsky potáhne. Naprosto kulantní rymejk s výbornou gradací, který rozhodně není tak zbytečný, jak by se dle názorů zbytečně prudce objektivních zbytečných u*ž*i*v*a*t*e*lů mohlo jevit. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Před každým Skarsgårdovým pohledem jsem se krčil jako malé děcko zahnané do kouta - takového drsňáka jsme tu letos ještě neměli, a vzhledem k tomu, že konec roku je na spadnutí, už ani nikdo lepší asi nepřijde... Super herci, 100%ní thriller a šikana ála Funny Games USA od začátku až do konce! P.S. První místo v TOP 10 nejefektivnějších využití sklapovací pasti na medvědy. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen o kousíček horší než původní Strašáci. Je zde znát Lurieho malinko zbrklá filmařina, taky ústřední dvojka se může s tou původní jen obtížně rovnat, na druhou stranu je zde ubáno 15 minut blábolů, na které jsem nadával u verze původní. Nemá cenu vyvracet fakt, že tento film je naprosto zbytečný, protože dané variační vlně vládne Bornedal a jeho Deliver Us From Devil, který strčil do kapsy i celýho Hoffmana. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Noví Straw Dogs jsou relativně slušný, ale hrozně zbytečný film. Ještě zbytečnější než ostatní remaky, protože už existují dokonce dvě vynikající verze téhož, přičemž jedna je jen dva roky stará. Ano, mluvím o skvělém severském filmu Fri os fra det onde, který doporučuju všem. Nové Straw Dogs mohu doporučit jen těm, kteří chtějí mít přehled o všem novém, co se v žánru šustne. Je to takový lepší průměr. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zbytečný a obyčejný film a to jsem ani neviděl originál. 95 minut se buduje atmosféra podle typického klišé konfrontace vidláků a měšťáků, která se sice stupňuje, ale tak hrozně zoufalým a nudným způsobem, že bych si bez rychlo posuvu vystřelil mozek. Takže když si pustíte prvním 15 minut a posledních 20, úplně vám to stačí aniž byste o cokoliv přišli, (tak moc jsem neposouval jen rada pro budoucího diváka). Kdyby se Lurie aspoň pokusil o nějakou zajímavou inovaci, ale on úplně nepochopitelně změní charaktery obou manželů a místo jejich spojení a následné popravě násilníků se ženská sesype jak domeček z karet a z uťápnutýho dementa se stane psychotik, co všechny brutálně vykosí. Místo toho aby u tohodle remaku režisér diváka pobavil soudržností manželů , hraje si s psychologií postav a vůbec mu to nejde, po finální řežbě hned titulky a žádný finiš naříkající osud manželské dvojice. Zklamání 40%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (6)

  • Zaměstnání hlavního hrdiny se od originální verze filmu liší. Z matematika se stal scenáristou. (Conspi)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Související novinky

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

15.07.2011

Byl by asi hřích, kdyby mu dříve nebo později taková role nespadla do klína. Stellanův syn a hvězda seriálu Pravá krev se ze všech sil snaží rozběhnout filmovou kariéru. Po Melancholii, remaku Straw… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Strašáci nanovo

Strašáci nanovo

24.04.2009

James „Cyclops“ Marsden se vyřádil v několika komediích (a v každé předvedl, že má pro tenhle žánr opravdu talent), ale teď zkusí něco drsnějšího. Nejdřív jej uvidíme v hororu Richarda Kellyho The… (více)

Reklama

Reklama