Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

ladko 

všechny recenze uživatele

"God, I'm a fag." Ono je to strašne nevyrovnané...A pritom to malo potenciál ísť veľmi vysoko. Film sa snaží byť pekne politicky nekorektný, ale často to vyznieva do stratena. Pekne to vidno na začiatočnom i konečnom "odpočítavaní", kde sa skvelé a poriadne vtipné momenty striedajú s takými, že človek má pocit, že ich snáď napísalo 12 ročné dieťa(so zmyslom pre humor na úrovni 11 ročného...). Naviac romantická línia je často divná...A film po svižnom začiatku trochu v druhej polovici stratil tempo i vtip, aby na konci zase pridal. Ja neviem no, taká jednoduchá, ale rozporuplná R-ková romantická komédia - a miestami debilná(ako tento komentár, ktorému snáď ani sám nerozumiem:D). Je to skôr na tri a pol a hviezdy, ale za ten jej zadok musím dať štyri hviezdy. A btw - cross joint z Pineapple expressu a cross pizza z tohoto filmu by tvorili pekný team:). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Okamžitě zapomenutelná záležitost - a ještě, že tak. Nudná historka o protivné slepici (mizerně zahrané K. Hudsonovou) mezi dvěma muži: stalkerským bývalým přítelem a trapným novým mužem v jejím životě. Legrácky na úrovni Prci, prci, prcičky, které se ale navíc tváří vážněji, protože tady jde přece o lásku, krunik, ne? ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VYPADÁŠ JAKO BY CHEWBACCA A SNĚŽNÝ MUŽ MĚLI DÍTĚ, KTERÉ SE VYKADILO, TO HOVNO OSLEPLO A UDĚLALO TI ÚČES." Romantická komedie, která se snažila o nekorektní pohled a častokrát se jí to i povedlo. Dane Cook je v tomto ohledu dokonalý zjev, kterému huba jede jako rotační kulomet, což navíc dokáže podepřít vhodnou mimikou ("DĚLEJ, SAMO SE TO NEVYKOUŘÍ!), ale zapeklité zákruty zprofanovaného žánru ho brzdí v rozletu. Předně, těžko diváka přesvědčit, že by člověk, co se mu na začátku objevila v posteli modelka Mini Andenová ("JSEM SNAD NĚJAKÁ PÍCHAČKA?"), by se nějak zvlášť ucházel (neřkuli neodvratně toužil) o průměrné stvoření formátu Kate Hudsonové (neustále nás někdo přesvědčuje, že zrovna tato herečka je pro romantickou komedii zaručenou volbou, ale NENÍ!!), která si navíc opět neodpustila svou promenádu v podprsence, vypadající na ní jako motýlková náplast. Biggs zase (ve své klasické poloze) pomalu ale jistě leze na nerva, takže jedinou další životaschopnější figurou jest postava Tankova nadrženého tatíka, s gustem sehraná Alecem Baldwinem. Jako bavil jsem se, občas se i pochuti zasmál, ale zmíněné výtky platí dvakrát červeně podtrženy! "V LÁSCE MŮŽEŠ VĚŘIT JEN JEDNOMU. ŽÁDNÝ KAMARÁDCE, ANI SVÝMU ROZUMU. ALE TOMU HLÁSKU, CO MÁŠ VE SVÝ MRNDĚ." 60% ()

prsvl 

všechny recenze uživatele

Naprosto nekorektní a debilní sexistickej škvár, se schopností budovat zvrácenou morálku v dnešní společnosti puber'táků, ukazováním, že nejlepší systém je "použít a zahodit". S pomocí dementních vtipů a narážek na homosexualitu a monogamii tyto stereotypní a kreténský názory a la Maxim nebo Esquire "nádherně" ukotvuje. Příběh na nic a tak nesympatickou postavu jako byla ta Aleca Baldwina už jsem dlouho nikde neviděl. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Alec Baldwin, Kate Hudson, Jason Biggs, po herecké stránce to z počátku nevypadalo vůbec špatně. Tím je ovšem výčet kvalit tohoto filmu téměř u konce. Příběh byl docela zajímavý, to ano, ale strašně lehce předvídatelný (a tady mi to bohužel extrémně vadilo). Na druhou stranu je třeba říct, že o vtipné situace zde nebylo v žádném případě nouze. Zvlášť ta svatba, kdy se z Tanka Turnera stal takový ten správný gauner, nešlo se nesmát. Vlastně většina scén s ním byla zábava. Hlavně tedy každé setkání syn + otec (Cook + Baldwin), výborné. Baldwinovi jeho role „prasáka“ dokonale sedla, určitě jedna z nejlepších rolí, ve kterém jsem ho zatím viděl. Také jeho hlášky stály za to. Ve scéně, kdy byl s Cookem v té hospodě a oba společně pokukovali po holkách a známkovali je dle písmenkové stupnice, mi až z očí slzelo. Co hláška, to perla (alespoň v originále, zda to tak vyznělo v českém dabingu, netuším). Nicméně jak už jsem psal. Děj téměř nulový, sotva se usadíte a pochopíte, o co jde, je vám jasné, jak to skončí. Velká škoda. Také třeba zmínit, že o romantice se zde nemá smysl bavit, tohle má do opravdových romantických snímků asi stejně blízko, jako sáňky k létu. Každopádně to určitě není zas tak špatné. Zasmějete se, herci solidní, hodnotím jako slušný průměr. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Zadek, který popadne Dane Cook, ve skutečnosti nepatří Kate Hudson. (HellFire)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama