Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (384)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Hmmm. Hodně zajímavá věc, kterou není moc jednoduché popsat. Respektive mohl bych vám tu napsat o čem to je, ale vyspoileroval bych vám na tom filmu to nejlepší. Žena se probudí v typickém depresivním americkém baráčku a něco je s ní špatně. Už si nepamatuju, jestli v tom figurovalo malý děcko, ale asi jo. Omámeně působící se dopraví do přistavu a nasedá na motorem vybavenou plachetnici s přátely. Po cestě si její divnosti všimnou i ostatní, ale to už pomalu přestává fungovat vysílačka a přichází bouře, která nemá dlouhého trvání. Zase a znovu, nechoďte na CSFD. Už jenom první slova a naznačený subžánr vám zničí pointu, na kterou by jste jinak došli až za nějakých 25 minut. Tenhle "horor" zabrousí hodně do sci-fi a zhruba do půlky stopáže dokáže hodně příjemně překvapovat a bavit. Po půlce vám ale dojde, na co přesně vlastně koukáte a do konce už si neužíváte překvapení a promakaný příběh, ale vymakanou realizaci premisi. Proč ne, za zkoušku to rozhodně stojí ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já to nějak moc nepochopil, to jako byla mrtvá a vše byl jen sen? Dalo se to vůbec nějak chápat? Lámal jsem si hlavu jak to jen šlo a nějak jsem tohoto křížence Smrt přichází v bílém a Na hromnice o den více, nepobral. Podruhé jsem pochopil určitě více a držel jsem se statečně do 70. minuty. Potom jsem pochopil že vlastně sledujeme příběh jedné a tatáž osoby a tím pádém mě příběh dával více smyslu. Sledujeme 3 nalodění a ve smyčce po třech se naše hlavní postava stále více posunuje k nevyhnutelnému. 60% ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

To, co na začátku působí neuvěřitelně svěže a slibuje nám geniální vyvražďovačky stejných lidí několika způsoby. To na konci končí na svém megalomanském nápadu. Celou dobu jsem žil v domění, že mám skvělý přehled o situaci, další a další zvraty jsem stíhal a zvládal, celé mi to dávalo smysl a byl jsem na sebe hrdý. Vraždy působily brutálně a loď zajímavě. Jenže, čím více bylo zvratů a opakovaček, tím víc se vytrácelo kouzlo celého tohodle kolotoče. Potřetí mě to už nebavilo, možná kdyby se hlavní postava snažila změnit tok událostí jiným způsobem. Tvůrci se dokonale zamotali do svých zvratů a pozorný divák si mohl všimnou tuny blbostí, které nám naservírovali. Proč hlavní postava nebyla schopná odhanout situaci a nevěděla, co dělala zhruba před hodinou a kam má tedy zajít, pokud se události stále opakují?! Závěr byl směšný a pohřbil uplně vše, na čem děj celou dobu makal. Kdyby scénář vynechal totální smyčku celého děje, možná by film dával smysl. Takto ovšem vyznívá, jako bezpointní a nelogický. 60% 27.02. 2010 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa hodnotí takáto blbosť. Do polovice to bolo zaujímavé, potom iba naťahované a bystrejší divák už dávno pred záverom presne vie, akými slovami a akou scénou sa film bude končiť. Dejová slučka, kde sa deje dookola to isté, to tu ešte nebolo, ale v podstate o čom to je? Kde je príbeh? Ten je v tomto filme vyrozprávaný už po 30 minútach a zvyšok je nadstavovaný guláš, obzvláštnený iba iným uhlom pohľadu. Je to ako s tým vtipom o hovne. Je jedno z ktorej strany doň zahryzneš.... stále chutí rovnako. Na jedno pozretie. 50%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama