Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

tombac 

všechny recenze uživatele

Sympatické akční béčko s kvalitními bitkami, ve kterých úřaduje výborný Adkins, jsem už potřeboval jako koza drbání. Pomineme-li bojové pasáže, je Ninja navzdory jednoduchému ději o chlup lepší než vyčpělé vězeňské drama Undisputed II. Náplň filmu a prezentace chladné oceli v rukou ninjů zasekávající se do lidského masa, doprovázená výšplechty krve, nabízí asociaci s Americkými ninji až po videohru Ninja Gaiden 2. Ninja akčňák pro dnešní generaci, proč ne... 6-7/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No uprimne receno je to hovadina ten pribeh je uz tak neuveritelne tragickej a oklepanej ze i na akcni becko je to trochu moc navic od zacatku jsem mel pocit ze je to totalni vykradacka Americkeho samuraje akorat ze z ninjama takze po tehle strance je to vypraskanost nejvyssi dale mi dvakrat nesedi styl rezisera Florentina kterej se podepsal treba pod takovej ultraproser jako Pastyr a abych nezapomnel ta krev uz opravdu nemohla byt digitalnejsi a pusobi to fakt silene takze sem se zblaznil kdyz davam 3* ?! ne tak docela prvni je za Adkinse druha je za Adkinse a treti je za Adkinse ne fakt tenhle borec to jeste nekam dotahne fakticky v soucasny dobe nevim o vetsim zabijakovy a jeho kreace proste staci na udrzeni jakyhokoliv akcniho filmu vlastne z toho co predvadi by se dalo utahnout dalsich 5 filmu hlavne ta bitka v metru je klasa! delka je tak akorat vcas to skonci takze vlastne co si stezuju takhle zabavnou akcni superdemenci uz sem dlouho nevidel ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

My jsme měli Dudikoffa, dnešní generace má Adkinse. Jenže zatímco Americký ninja si minimálně kouzlo nostalgie uchovává dodnes, tenhle de facto remake nemá co nabídnout. Je sice moc hezké, že je to plné rvaček, ale ty jsou na jedno brdo a za chvilku unaví. O hereckých schopnostech protagonistů nemůže být ani řeč, ačkoliv nikdo asi nečekal zázraky. Jasně, co bych za to z kraje 90tých let dal, ale z dnešního pohledu je béčkový ninja žánr mrtvý. Mimochodem taky vás zaujalo, že New York bral metrosoupravy z SSSR? :D 15% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Nic proti příběhu, je to sice furt dokola úplně stejně jako v osmdesátých, ale docelo to ušlo. Spíš jsem se pozastavil, že je v Japonsku takové ďábelské dóžo, ve kterém se učedníci krom karate, jedů, mečů atp. od mistra také učí anglicky. To jsem čuměl, spousta z nich mluvila tak, že jim bylo dokonce rozumět! Kdo má zkušenost, s jakou efektivitou a výsledky se v Japonsku odehrává spousta let školní povinné angličtiny, žasne. (s kamarádem jsme to komentovali, že v Thajsku když člověk zná slovo "yes", může pracovat v turistickém ruchu, když zná i "no", může v něm šéfovat... a že v Japonsku je to s angličtinou horší než v Thajsku... sice znám dost Japonců, co mluví anglicky... ale v Japonsku se to nenaučili). ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Scott je fešák (když nemá vousy) a jeho skill je úchvatný. Nicméně pohled na jeho supervypracované tělo (až moc) v kombinaci s jeho pohledem jehňátka (nesnáším, když nabušený chlapi hrajou utrápený chudinky) není až tak lákavé. A co prostě neodpustím, je absence jakékoli logiky. Už od prvních minut se postavy chovají jak retardi, jenom aby zápletka mohla fungovat. Nefunguje a navíc do ted nepochopím, proč záporák zaútočil během předvaděčky ostrými, aby se dal dementně vyhodit ze školy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama