Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine prostě tyhle dvd béčka točit umí. Obzvláště, když mu cestu rozkopává výborný Scott Adkins. Příběh je sice dementní, ale to byly naše milované akčňáky taky a nevadilo nám to. Florentinovi s Adkinsem jde hlavně o servírování výborné akce a to se opět daří na jedničku. Akci maj prostě oba zmáklou dokonale a Florentine asi vymačkal dvd rozpočet na maximum. Jen škoda trošku kolísavého tempa a celkem nevýraznýho záporáka. I tak je ale béčková duše celkem spokojena. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

13.2.2010 ~ Jednoduchý název + jednoduší herci + jednoduchý děj = jednoduše béčko. Příliš jednoduchý filmový zážitek, alespoň, že je to krátké. ~ Jak je v dnešní době možné natočit něco tak nenápaditého a nudného...? To už je snad svébytný druh umění, nebo co. Za zmínku snad stojí jen dva tři artisticko-kaskadérské efekty, jinak je to víc než béčkový blaf. Takový Americký Ninja z devadesátých let je proti tomuhle kvalitní podívaná. ~ Hlavní hrdina je jediný hrdinný Amík mezi Japončíky, učícími se od mistra nějaké bojové umění. Amík je samozřejmě klaďas, chodí v bílém. Pak tu máme jeho rivala ze stejné školy, Japončíka, který by chtěl po mistrovi přebrat jeho roli. Tento Japík je záporák, chodí v černém. Mistr ale následovnictví a starodávné brnění předá Amíkovi, což Japík neunese a je ze školy vyhoštěn. Amík se nám tu ještě zakouká do Japončice, aby bylo béčko perfektně ukuchtěné dle kuchařky "Jak sesmolit blbý film aneb Béčko v několika málo krocích". Brnění má ale být někde vystavené (nebo co, přesně si už nepamatuji jak přesně se brnění dostalo do Ameriky, což podtrhuje kvalitu filmového zážitku) a tak je potřeba jej chránit. Samozřejmě před zlým Japíkem. ~ Nenápadité bum třísk prásk, samozřejmě ve vylidněných ulicích a všechno dobře dopadne. Kdyby to alespoň bylo nějak zajímavě natočené, ale tady z toho dýchá béčkovost každým svým pórem. Naštěstí to věděli i sami tvůrci, takže film sestříhali na ještě únosnou necelou hodinku a půl. Tohle měli natočit o nějakých 15 let dřív. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Florentine a Adkins stále potvrdzujú, že sú v akčném béčkarskom sektore neporaziteľným kombom. Atraktívna permanentná akcia, horlivé a temperamentné súboje sú síce preriedené hŕbami plytkým dejom, v ktorom nájdete časť z odvaru akéhokoľvek akčného béčka posledných rokov, ale to nevadí. Pretože na scéne je stále Adkins, režíruje zručný Florentine a ja už chcem, aby tomu chlapovi dali do rúk niečo poriadne, ale samozrejme len so Scottovou účasťou. Chuť šupnúť aj štvrtú hviezdičku je obrovská, triezvy rozum však tentokrát prevážil. 70%. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Pan Adkins je opravdu veliké a hrozivé hovado které bych nechtěl naštvat. To je poselství filmu. To a samozřejmě hromada mlácení, sekání, střílení, běhání, velmi průhledné zápletky, ale jinak vcelku dost dobrého vyústění. Je to samozřejmě akční film se vším všudy a přesně to jsem chtěl, když jsem si to pouštěl. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Este na zaciatku 90. rokov by sa dalo uvazovat o priemere, ale v roku 2009? Florentine evidentne zaspal dobu, akcne sceny su samoucelne. Pribeh o pomste je slaby, Adkins je sice herec - picus, ale bojovnik masakrozne dobry a sa vie bit, ale cele je to podpriemerne, a nema to ani poriadnu reziu. 0 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama