Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris exceluje na trochu jiný frontě než v HIMYM (nicméně, pořád je to dost hustej frajer) a k tomu mu zdárně sekunduje Nathan Fillion (aka kapitan Malcolm Reynolds z Firefly). Skvělý, fenomenální a úžasný soundtrack!! Zvedám kvůli němu hodnocení, protože když mě něco přes měsíc dokáže pořád dokola dostávat do pohody, tak to není jen tak... No, a Felicia Day je fakt krásná a má skvělej hlas, jako všichni protagonisti... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

chybělo opravdu málo, abych se nechal zcela pohltit formou a částečně i obsahem a dal 5. Ale nešlo to. Na 5 hvězd by příběh musel být trochu víc rozvětvěný a propracovanější a hlavně ne tak rychle k závěru plynoucí, což samozřejmě plyne s velmi krátké stopáže, proto bych tak byl mnohem raději, kdyby to bylo delší. A když už to mělo být tak krátké, vynechal bych ten téměř zbytečný úvod, kvůli kterému jsem se malou chvíli nudil. Proto tedy 4, ale jinak všechny ostatní složky tohoto výjimečně zábavného a chytrého muzikálu fungují víc jak stoprocentně. Neil Patrick Harris je prostě neodolatelný padouch, Hammer dává zcela zapomenout na sympatického Mala a jeho superhrdina je přesný opak Harrise, i když se samozřejmě tváří zase opačně ;) A Felicia Day je Codex - na to abych v ní viděl někoho jiného jsem příliš nasáknut úžasnou Guildou. A hlavní složka muzikálu - písničky - jsou totálně kulervoucí, nevím jak jinak to vyjádřit, ale tak skvělou muziku tak zapadající do děje tak úžasnými a chytlavými tóny a hlavně texty jsem ještě neslyšel. Skvěle vyjadřují všechny emoce, které na tomto malém prostoru vůbec mohou být vyjádřeny, hodně tomu pomáhá už zmíněný Harris, který ukazuje, že je i úžasný herec. Whedon to prostě znovu dokázal a i když je to velmi jednoduché, minimalistické a chudé (velká škoda), takový zážitek často neposkytnou ani filmy za 200 mil. dolarů trvající 2 hodiny. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Koukám, hodně lidem stačí, když je něco "jiné". Lidi, co je na tomhle veselého a vtipného? Pustíte si to někdy znovu? Laciná historka v laciném hávu, kde to zachraňují tři herci a některé písničky, ale jinak podprůměr při jakémkoliv pohledu a měřítcích. Viděl někdo z těch, co tohleto dílko opěvují, Monty Pythons? ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Here´s a story of a boy Who grew up lost and lonely Thinking love was fairytale And trouble was made only for him. Even in the darkness Every color can be found And every day of rain Brings water flowing To things growing in the ground Grief replaced with pity For a city barely coping Dreams are easy to achieve If hope is all I´m hoping to be Anytime you´re hurt there´s one Who has it worse around And every drop of rain Will keep you growing Seeds you´re sowing in the ground So keep your head up Billy, buddy ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)

Reklama

Reklama