Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

viperblade 

všechny recenze uživatele

GENIÁLNÍ! Rozepisovat se tady o tom, že jeho awesomnost (divné slovo, že?) Neil Patrick Harris alias Barney Stinson je skutečně skvělý komik, je zcela zbytečné. Ale co jsem netušil je fakt, že je to i opravdu dobrý zpěvák. Zde to více než dokazuje. Dr. Horrible ale není jen o Neilovi, je to o dalších skvěle obsazených postavách (Simon Helberg alias Howard z The Big Bang Theory, pro mě neznámá, ale překrásná Felicia Day) anebo i o zatraceně chytlavých a skvělých písních. Nejradši mám tu ze závěru druhé dílu. No co vám budu vykládat, Dr. Horrible je fantastické dílko, které mě na 40 minut vtáhlo do jiného světa. Praštěného, vtipného, muzikálové, krásného… Určitě jsem tento "seriál" neviděl naposledy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Koukám, hodně lidem stačí, když je něco "jiné". Lidi, co je na tomhle veselého a vtipného? Pustíte si to někdy znovu? Laciná historka v laciném hávu, kde to zachraňují tři herci a některé písničky, ale jinak podprůměr při jakémkoliv pohledu a měřítcích. Viděl někdo z těch, co tohleto dílko opěvují, Monty Pythons? ()

Reklama

Ender66 

všechny recenze uživatele

Ovládnuť svet to nie je med, ani nič iné lízať. Vedel to Ceasar a predsa mu bolo marcové stretnutie senátu osudné, vedel to Šaňo a predsa ho smrť dobehla skôr ako stihol zbudovať 198 Alexandriu. A zistí to aj doktor Horrible. Tým viac, že okrem tradičných opletačiek so superhrdinom, ktorý mu prekazí každý dokonalý plán a popri snahe vstúpiť do profesijnej komory združujúcich všetky najväčšie evil-mindy musí riešiť aj veci lásky. A ako všetci vieme tie sa človeku plnia do bodky iba vo filmoch. V realite je to však vždy trochu inak ako človek plánuje:). ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Lehce ujetý miniseriálový úlet se skvělým Nielem v hlavní roly. Dr. Horrible je ten (snaží se být ) nejhorší padouch světa s touhou patřit do nejstrašnějšího klanu Zlatého koně a který chce zárověň získat dívku snů, kterou mu bohužel přebere namyšlený superhdina Kladivo. Souboj může začít :-D. Je to hovadinka s originální příběhem a skvělýma písničkama. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto geniální! Smála jsem se od začátku do konce. Má to skvělou myšlenku, parádní písničky s texty, co mají nějaký význam. Takhle nějak by měla vypadat každá správná komedie, žádné zbytečné průtahy a zdlouhavé scény, nic co by tam mělo být navíc, a nic čeho by mělo být méňě, prostě paráda a já jsem nadšená :o)) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)
  • Laboratorní plášť, který má na sobě Dr. Horrible, je ten samý, co má Simon Tam na sobě v seriálu Firefly, když se přestrojí za doktora. (HappySmile)
  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)

Reklama

Reklama