Reklama

Reklama

Kostičky

(pořad)
Rodinný
Česko, 1994, 58x10 min

Obsahy(1)

Kostičky - hravá encyklopedie pro předškolní děti. Klaun Kostkáč provází děti světem dospělých pomocí her, písniček, říkadel a dětské fantazie. Malí diváci se dozvídají pro ně přijatelnou formou řadu informací, např. o řemeslech, ekologii, materiálech, zvířatech, rostlinách, základech společenského chování, dopravních pravidlech, apod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

woody 

všechny recenze uživatele

Ko - sti - čky! Díky bohu, že si z toho pamatuji jen ten závěr u vody, jak nám ukazovali co všechno se vejde do kořenek a co se nevlezlo, tak o tom nám poví někdy příště... Zlatý Sezam s jeho "Jedna. Číslo jedna. Jedna. Jedna a jedna je jedenáct. Jedna." ... (divím se, že na to v Sodě neudělali nějaký skeč, tak infantilní potenciál se už v ČT neobjevil - "Der Kopf" - "Hlova" - "Der Kopf" - "Hlova")... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ano, hlova už je legendární, ale především naprosto geniální. Nápadité pohrání si s naším jazykem (pro češtinu tak typické), aby se to celé pěkně rýmovalo. Holt, již předškoláky je třeba vést k humoru ve stylu Cimrmanna. Tak to neberte tak smrtelně vážně, ať nebolí vás z toho ty vaše hlo... hlavy. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

"Hlova" mě vždycky iritovala, neb jsem si říkala, že inteligence dětských diváků půjde zákonitě do kopru, až se pak s rodiči/učiteli budou hádat o správné výslovnosti, protože to tak přeci říká Kostkáček, ntpč :-( ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem toto nesnášel, už jen jak jsem slyšel tu uvodní znělku....... vždycky mne to s prominutím sralo a sere do dnes. Podělaný klaun ....... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dětem se to mohlo líbit, nepřišlo mi to jako totální výplach mozku. Když jsem byl sám malej, tak jsem na televizi nekoukal a nijak mi to nechybělo (stejně jako těm stovkám generací přede mnou:) Nikdy jsem z Kostiček neviděl celý díl, pochopitelně, ale naprosto přesně si pamatuju závěr, ve kterém Kostkáč a děti řeknou: a teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás HLOVA :D ()

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad jsem k smrti nenáviděla už jako děcko... možná už jsem na demenci kostiček byla moc stará, ale i tak je to zrůdnost. Děkuji Danovi za připomenutí. ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla pravá alergie. Vždycky, když jsem se nudil, měl jen čtyři programy a risknul ČT1, šlo tam tohle, to byla marnost...a když nešlo tohle, tak to bylo Sama doma anebo ještě líp...Móda, extravagance, manýry....to jsou prostě kultovní pořady České televize a má téměř pozapomenutá dětská i mladistvá traumata při jejich sledování. Děkuji ČSFD za připomenutí. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Kostičky, tu úvodní znělku a závěr si budu pamatovat snad navždy. Pro nejmenší určitě zajímavé. / Viděné epizody cca *20.dílů / ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Moje kamarádka napsala na tenhle pořad bakalářku, takže bych netvrdil, že jeho vysílání je zcela prosto smyslu... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

"...a o nich si budem povídat přeci - A kdy? - No zase příště znova a teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás hlova" Tak to je jediné, co mi tento pořad dal. Pro malé caparty ale záslužný pořad. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

blééé, ještě že nemám dítě. Kdyby za mnou přišlo a řeklo, že chce koukat na tohle, asi by se proletělo ze sedmýho patra:-)) ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Kostičky, kostičky, copák nám dneska padne? Á, áno, tá kreténčina mesiaca pre naše detiská. Ivan Látal dlho látal, hovadinu nám tu zlátal, dementný to detský skvost, retardovaný na kosť. A že nám to pekne hnije, keď ten šašo ešte žije? Nebojte sa, milé deti, veď strýko Mads už k vám letí! Zachráni vás, milé detičky, pred tou kokotinou zvanou Kostičky. Ak vám psychickú či inú ujmu program spôsobil, podá na naňho toľko žalôb, aby to už neprežil. Nebude mazať okolo úst med, istota svätá je totiž guľomet. Väčšiu sračku Česká televízia nesplodila, a úprimne dúfam, že nikdy nesplodí. Nevidím zlo, nehovorím zlo, nepočujem zlo je v tomto prípade základ imunity voči degenerácii, spúšťanej dlhodobým pôsobením tohoto nezmaru. ()

Reklama

Reklama