Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá 10. divize z Gotei 13, v čele s kapitánem Hitsugaya Toushirem a vice-kapitánkou Matsumoto Rangiku jsou pověřeni na ochranu záhadné Královské Pečeti, která se musí po letech vždy přemístit. Jenomže celý proces se zvrátí a přichází Toushirův bývalý spolužák a největší přítel, s kterým před lety zjistili, že oba mají stejné Zanpaktou - Hyourinmaru. Jenomže tedy soud rozhodl, že může žít jen jeden... (Zumongar)

(více)

Recenze (13)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, byla to totální kravina, postavy se chovají naprosto odlišně než v hlavní dějové linii, je tam spousta nelogických zvratů a překombinovaných vyústění, 'velká myšlenka', so z toho vyplývá, se hodí tak pro fanoušky kouzelné školky a Zadruhé, dobrá animace, akční scény, humor...a dokonce i ta nesmyslnost způsobují, že se na to dá koukat s uspokojením. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jedno se přiznat musí...od prvního filmu se druhý kousek znatelně liší. Všechno už není tak zářivě barevné a krásné, naopak, celý film se nese ve velmi temném duchu...navíc se člověk dozví, že Hitsugaya má za sebou celkem nehezký střípek z minulosti. Motivace postav skvěle zapadá do struktury příběhu a animace je prostě parádní (co taky čekat jiného od filmu, že jo). ALE....hodně mě začíná srát, že jak ve filmech, tak i v ve fillerech (pardon, ale musim to sem nahodit, i když se mi nechce...prostě to bije do očí) pokaždé vydá Genryuusai naprosto nesmyslné až senilní rozhodnutí, které se stejně nakonec naprosto vyvrátí a všichni jednají, jako kdyby k tomu nikdy nedošlo. Hodně mě to rozčiluje a budu opravdu velmi příjemně překvapen, pokud se nějaký další bleachovský "přídavek" obejde bez této velmi trapné berličky. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film se mi samozřejmě líbil, protože Hitsugaya-taičó je mou oblíbenou postavou. Ještě je to takový škvrně. X-D Jasně, štvaly mě tady nesrovnalosti, nesmysle, co se týče poměru sil (čímž myslím, že s těma by si normálně poradil raz dva a teď... normálně by ho takhle "nepřepral", ale tady mu dá na frak...). Ale co všechno odpuštěno, protože se Toushiro v 4:35 tak pěkně podíval :-) ()

JoVanGogh 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Od superkolosálnych výbuchov, cez bleskové švihy mečov až po nepatrné ale predsa pôsobivé gestá postáv. Tento film radím do mojej skupinky filmov - helperov pri animovaní. Úžasná prehliadka bankaiov, plus opäť nejaká pikoška z minulosti dôležitej postavy. Na Toshira... ehm, kapitána Hitsugaya si ako na osobnosť potrpím =) a konečne dostal mini-priestor aj Uryuu. Ale, ako tu už niekto spomínal, starému Yama-jinovi to už všetko evidentne lezie na mozog, mal by odísť do dôchodku =P ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se od prvního filmu opravdu polepšili a konečně vymysleli trochu zajímavější děj - možná spolupracovali i s tvůrcem mangy(?). Tím se druhý film Bleache celkem vymyká podobným "bonusovým" záležitostem (na rozdíl od filmů ostatních komerčních anime jako je Naruto nebo One Piece). Dokonce i velký problém prvního filmu, který chtěl za každou cenu a až nesmyslně představit co nejvíc postav, se celkem úspěšně pokusili řešit.,) Prostě je vidět, že se poučili a druhý film je prakticky ve všech ohledech lepší než ten první. Doufám, že jim to vyjde a dopadne to jak u Inuyashi, kde se filmy zlepšovaly a zlepšovaly a třetí film byl dokonalost sama. Třetího filmu Bleache se prostě nemůžu dočkat už teď... PS(menší spoiler): Trochu mi vadilo, že Kyouraku to v tom filmu tak odnese a vypadá slabší než třeba takový Hitsugaya nebo Ichigo, což je imho naprosto proti faktům z mangy. Taky bych tenhle film kvůli referencím a spoilerům nedoporučoval nikomu, kdo neviděl cca 130 dílů seriálu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama