Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No to bylo zase, chvilkama jsem nevěděl jestli se mam smát nebo přemýšlet o odpadu, popřípadě smát se a zároveň přemýšlet o odpadu, ale tohle je prostě evidentně typická práce Adama Greena, kdy natočí strašnou sračku, ale udělá to tak stupidní, až je to vlastně sranda, navíc opět šílený gore, vychytaný vraždění, který ještě příchází s pár novýma nápadama, ale ani na starou dobrou sekyru se nezapomíná a to co mě tu potěšilo asi nejvíc, je ta naprosto nejgigantičtější motorovka, co jsem měl tu čest kdy viděl, i samotnej pán motorovek Leatherface by se kvůli ní rozbrečel štěstím, jak malý děcko a já jsem do toho daleko neměl, obzvlášť u kastrovací scény. Každopádně, když už to je taková kravina, tak mohl Green celou stopáž vyplnit gore, což se bohužel nestalo, takže je tu zhruba 30ti minutová nudná pasáž, která nudí a zabaví jen Tony Todd, kterej tim svým perfektním hlasem odvypraví i ten nejstupidnější flashback v dějinách filmu tak, aby od toho lidi hromadně neutíkali. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Druhý diel nieje lepší po stránke gore efektov, čo by ste od pokračovania čakali. Sú tu lepšie postavy a hlášky. Družina vydávajúca sa do smradľavých močiarov zistiť, čo je pravdy na legende Victora Crowleyho ( teda z výnimkou tých, ktorý ju zažili na vlastnej koži ), je naozaj plná tých pravých grotesktných postáv, ktoré sa na titulnej sekere budú vynímať s ladnosťou. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla stoprocentní kravina.Už první Hatchet nebylo buhvíco suprovýho,ale prostě to člověku nedá,a musí čučet i na pokračování.Ale tohle už vážně ne.I přes špatnou kvalitu staženýho materiálu,a špatně načasovaný titulky,jsem poznal ,jaká debilní pitomost to je.Všichni tam pronášej stupidní kecy,první polovina je navíc opravdu nekoukatelná,a když se po hodině začne vraždit,tak já už film vypínal.Strašný.0%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama