Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat. ()

Reklama

only_serials 

všechny recenze uživatele

Jestli šlo filmu hlavně o vyobrazení amerických dětí jako naprostých dementů, tak se omlouvám a změnim hodnocení na jasných pět, protože takhle stupidní chování kompletně všech co se jen na vteřinu mihli před kamerou, se fakt jen tak nevidí... jinak samozřejmě zpívání jsem od druhý "písničky" přeskakoval a u kecání jsem trpěl, vlastně ani nevim za co dávám aspoň tu jednu hvězdu... nj, příště se zas nechám napálit obrázkem kytary na plakátu.. ()

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

A kde je nějaký děj a smysl filmu? Stále nechápu název filmu. Camp rock? .. Tvůrci filmu by se asi měli o rockové hudbě dozvědět více, nebo si jí alespoň poslechnout. Odstrašivé zpracování. Klasický příběh-šedá myška se zamiluje do arogantního, všemi oblíbeného páva. Hlavní děj absolutně postrádá jakýkoli smysl, který by diváka přesvědčil dodívat se na film do konce. Ale jelikož nemám ráda rozkoukané filmy, překousla jsem to a skrz jedno oko jsem se úspěšně dodívala. Závěr je takový, že z šedé myšky je rázem bílá a pávovi spadne hřebínek. No není to úžasné? Tohle opradu nejspíš nikdo nečekal. Rádoby rocková skupina Jonas Brother´s v hlavních rolích tomu dodala tečku na závěr. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Why the bloody hell, se to jmenuje Camp Rock? Jediny co je na tom rockovy je asi ten nazev. Kdyz prejdu tohle tak mi byl Joe Jonas daleko sympatictejsi nez umely Zac Efron, bohuzel ale hlavni divci postava na Vanessu nema :-) No jinak je to jen dalsi z rady muzikalu, se kterymi se ted roztrhl pytel. Je to neco jineho nez High school musical, ale rozhodne ne lepsiho. Porad vse zustava krasne, proslunene, holky jsou namalovane a ucesene uz kdyz vstavaji z postele. Aspon ze ukazali jak vetsina amiku je povrchnich a namyslenych. Ale ani pokus o dramatickou zapletku se nejak nezdaril... pro me slaby podprumuer ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama