Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Furi smazal svůj příspěvek.

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Kdo se na to vydrží dívat déle jak 2minuty,je podle mě magor :) 

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

havlord: Souhlasím, myslím, že je to jeden z nejhorších jobů v televizi... Tipuju, že i zčásti fakt prožívá každou chudáka holku, co na ni zapomněla matka s 11dalšíma harantama. A teď jsem náhodou zahlíd pár minut a tam byl nějakej starej kokotek, co ho sháněla dcera z minulýho manželství, a když se ho Esterka ptala, proč se za ní třeba v tom děcáku aspoň nestavil, tak on, že "mu to bylo blbý, ale však víte, byl jsem mladej a to tak bejvá a na druhou stranu jsem jí zase platil alimenty, takže to má i svou světlou stránku"... Už koukat na to v bedně je pro mě nesnesitelný. Představa, že sedím naproti nim a musím útrpně s porozuměním ve tváři kývat... Brrr.

P.S. A vysvětlete někdo tomu Balvanovi, že nezáleží na účelu pořadu, ale jak ten pořad potom v praxi vypadá, jak je to udělaný atd... (třeba jen ta znělka je něco příšernýho, fakt jsem si v první chvíli myslel, že to je parodie nějaká, že to nemůžou myslet vážně)

Vault_13

Vault_13 (hodnocení, recenze)

Existuje spousta skutečných televizních odpadů, nehledě na to, že mnoha lidem tenhle pořad fakt pomohl, takže dávám *** a nad odpady kroutím hlavou.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

havLord: Víceméně souhlasím. Je tam za takovou ustaranou družinářku, která vyřeší, kdo komu vyrazil zuby a co tomu asi řeknou páni rodiče... Podejte si ruce, děti a protentokrát na to zapomeneme. Nebo takovou stylizaci aspoň IMHO zvolila. :) Nevděčný úkol.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

na její obhajobu bych chtěl říct, že je to asi nejnevděčnější moderátorskej flek vůbec, protože co ona tam asi tak může jinýho, než celou tu hodinu bolestně přikyvovat, uchlácholovávat a zatlačovat slzy? u některejch individuí nepropuknout v hysterickej výtlem .. má nervy ze železa.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

woody: Tak teď se Esterka jistě celá osypala. Nemůžete jí upřít jistou osobitost. Od dob starého Brůny se v televizinikdo tak neklidně nekýval. Stále čekám na okamžik, kdy některý z hostů podlehne mořské nemoci. Ten gauč už by chtěl stejně nové čalounění...

woody

woody (hodnocení, recenze)

I ty křesťanské blbinky na čt2 mají Juhelku, asi nejlepšího českého moderátora... Pošta nemá nic, lautr nic...

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Jisteze muzu. V tom je totiz ten princip. Kdyz dostatek lidi subjektivne hodnoti, je z toho objektivni prumer. Taky nemam radost z toho, ze mi nejaky Jirka z Teplic hodnoti Celisti a Indyho trema hvezdama - ty filmy ocividne nejsou pro nej, protoze je hodnoti tak nizko. Kdyby pro nej byly, tak by se mu libily. Chapes jakou hloupost rikas?

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

ne to sem nemyslel, ale když budu mít pořad...třeba...Romská svatba, určeno pro romy, bude mě štvát že mi nějakej Rogue, v té době např. uznávaný recenzent deníku ..Blesk..jinak rasista a antisemita, napíše recenzi...sepsuje mě že to stojí za prd, a přitom budu mít hromadu romských spokojených diváků. to můžeš ohodnotit i ty křesťanský blbinky z čt dva..

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Balvanos: Nic proti provokacím a mystifikacím, ale už tu roli trošku přehráváte.. ;)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

rofl. Takze dokumenty pro vozickare asi toci vozickari, zeano. A postu pro tebe delaji lide, co se chteji s nekym setkat. Ale jsi mlady, z toho vyrostes, neboj.

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

Jak bys chtěl hodnotit např..dokument pro vozíčkáře, nebo pro hluchosleponěmý, když si to nezažil a vubec nevíš jestli to těm lidem k něčemu je....koukám že pojem veřejno právní televize ti nic neřiká...speciálně pořad pro vozíčkáře neni tobě určenej, tak do něj nemáš co mluvit..toť muj názor....a popravdě subjektivita mi nevadí, ale kdyby tu bylo deset dvacet rozumnej inteligantních lidí.... tady sou tisíce hovad, takže subjektivita by měla jít trochu stranou, je to server o filmech, ne velká televizní drbárna strejdy Fela, mě jde o to že když když píšeš svoje názory na něco co vlastně vubec nechápeš, vlastně ubližuješ něčí práci...pošlapáváš něco co neznáš...kdybys koukal na 50 dílů pošty pro tebe, tak to sem napiš, ale ty se podíváš na esterku, jak se tam kroutí, a napíšeš odpad....hm..nejsem protí tý vaší subjektivitě, parádní věc, ale trošku zodpovědně s tim..sem se chodej lidi koukat na co se maj podívat, co si maj koupit zejtra v krámu za dvd, a ty jim vnucuješ svuj ochuzenej názor...o to mi jde a to mi nevymluvíš... a hodnotit pořady o vozejčkářích by tě asi ani nikdo neměl nikdy nechat:):)

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Rogue: Amen. A jděte už se všichni vycpat s tou "objektivitou". Objektivita a) neexistuje, b) je to poslední, o co na ČSFD jde. Buďme subjektivní!

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ja hodnotit muzu, nejsem objektivni nikdy. Dle tve teorie by meli dokument o vozickarich posuzovat jen vozickari, coz je imho absolutni kravina. Kazdy si muze hodnotit co chce

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

Jo rogue, u těchle pořadů bych to tak bral....ani nemužem bejt dostatečně objektivní, nechal bych hodnotit lidi co se sešli se svou sestrou nebo bráchou po dvaceti letech...tohle je prostě pošta pro tebe...to si nikdy ani jiná televize nekoupí, nikdy to neopustí brány čt, a ani se to nikdy nebude opakovat(doufám:)), neni to jako normální seriál tak bysme to tak ani hodnotit neměli

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

takze se snazis rict, ze serial je spotrebni zbozi a proto nema smysl posuzovat jeho kvalitu, ci co?

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

O sledovanosti se nikdo nebaví, je sem chtěl říct že svoje diváky to má, a rozhodně to nikdo netočil pro vás, vsadim že by se esterce udělala vyrážka kdyby slyšela že to hodnotíte na československý filmový databázi...to už mužete hodnotit i volejte novu, politický diskuze, zprávy, a klidně i teleshoping:)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Na hledani lidi neni spatneho nic. Klidne ted demonstrativne pujdu napalit 5 serialu Policie patra

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

jj, si vždycky z internetu vyjedu sledovanost / návštěvnost a jak to nemá nad milión, tak odpaduju.

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

No právě, osobně vůbec nechápu jak je možné, že tady takovej pořad někdo hodnotí, přijde mi to právě jako, fuj tohle ted neletí, místo toho...opravdu jsem ted pořad sledoval, a dá se na to koukal....nechápu co je na tom špatného hledat lidi...:)vaše mámy u toho určitě doma brečeli:)

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Balvanos: Když se k něčemu vyjádřím kriticky, přestávám být slušný člověk? Proč bychom se jako měli ohlížet na sledovanost? Hodnotíme to jako orientační bod pro ostatní uživatele. Když má někdo rád nás baštiče Přátel a nepřátelské buzeranty, kteří si potrpí na pseudosituační pseudohumor, podívá se a řekne si - aha, tak Přátelé stojí za vidění. Bude-li mít někdo v oblibě vás, zjistí, že Pošta pro tebe stojí za vidění, "protože se tam hledají lidi a má to drobnou sledovanost". Snad. :-) Kdo nahlédne do složité lidské duše? ;-) Mimochodem, co přesně vám brání přidat své hodnocení?

Balvanos

Balvanos (hodnocení, recenze)

Tenhle server sem míval za rozumnejch a slušnejch lidí plnej, ale poslední dobou ste tu spíš pozéři, co si rádi povídají o filmech, takový ty baštiči přátel, a všech těchle blitek, který by snad zabilo aby se jednou zamysleli na tim co mluví....vidíte pořad co hledá lidi, a dáte mu odpad?? ani nechápu proč se tohle hodnotí, podle mě o váš názor autoři ani nestojí, drobná sledovanost tam určitě bude, tak bych vás pro příště prosil když nevíte c ohodnotíte a proč tak nehodnoťte.... například ulice tady má asi 20, a přátelé skoro plnej.... kravina je obojí, ale popravdě radši se mrknu na tu ulici, protože pseudosituační pseudohumor nesnášim...vy prostě to na co každej čumí hodnotíte dobře:) a když vidíte něco co spadá do kategorií který zrovna nefrčej, odpad....dělat tady admina tak vás začnu po jednom navštvěvovat a odpojovat od internetu...fakt ste mě nasrali...buzeranti..fuj fuj fuj...jediný vaše štestí je že nemužu psát hodnocení?

qazqaz

qazqaz (hodnocení, recenze)

Těžké hodnotit. Pár dílů jsem viděl. Nabité emocemi a exhibicionismem. Ty moje 3 hvězdy jsou za přidanou hodnotu v podobě několika šťastných setkání lidí, kteří se setkat chtějí a jinak by se jim to asi stěží podařilo.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ja ho nejim, ja se jen ptam, jestli to dela i nekdo jiny nez radka... ja jsem spis na chipsy

woody

woody (hodnocení, recenze)

Rogue: Ty zrůdo, jak u toho můžeš žrát popcorn? Vždyť jsou to lidské osudy!§

masculine

masculine (hodnocení, recenze)

Odpad je slabé slovo. Citovou pornografii účinkujících hodnotit nebudu, co hodnotím je pošťák s úsměvem mentálně zaostalého chlapce a moderátorka, jejíž nechutná přetvářka nemá široko daleko konkurenci. Byť bych asi snesl exhibování účinkujících, na němž je tahle "show" založena, neunesu pohled na grimasy paní Janečkové.

skinny9

skinny9 (hodnocení, recenze)

Ta silvestrovská (2008) byla fakt dobrá ale jinak jako fakt nic moc... **!!! A to jsem jeste hodnej!

Elyon

Elyon (hodnocení, recenze)

Tuhle sračku hodnotím odpadem.Ale ta máma s dcerou byly fakt hustý:).

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Za pošťáka Ondra dávám druhou hvězdu navíc, takže za **. Jinač doufám, že mě nikdo nehledá :-))

AnčaRambo

AnčaRambo (hodnocení, recenze)

nejlepší díl s Matkou a Dcerou jak na sebe začli křičet "Proklínám tebe i tvý děti" :D

Reklama

Reklama