Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava ve filmu popisuje svůj život a začátky modelingu, po kterém toužila. Po neúspěšných konkurzech, kde zjistila co to obnáší, se rozhodla pracovat v baru jako tanečnice. Asi po roce si ji pozval do salonku významný host Hawart, který ji obdivoval a moc mu připomínala Marilyn Monroe. Při té příležitosti ji pozval na večeři, kde se dobře bavili, kdy Anna Nicole souhlasila s jeho přáním, že se do práce už nevrátí. Po nějakém čase ji požádá aby se k němu i se synem nastěhovala a spolu tak vytvořili rodinu. Fotila i pro časopis a některé fotky poslala do Playboye, kde ji nakonec vybrali a všichni jeli do Kalifornie, kde nafotila spoustu fotek a rozjela svou kariéru modelky. Po nějakém čase ji Hawert požádal o ruku... (ČSFD)

(více)

Recenze (26)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Smutná historie marného života a smrti texasské pussynky, co chtěla být druhou M.M. a nakonec se promrdala od tyče až na vrchol >playboyznysu< a podělala přitom vše co mohla sobě i milovanému synovi. Kozy, chlast, prášky a platinblond hlavinka jinak vypatlaná až to bolí (veselou číču většinou nevyjímaje) - ryzí to univerzální úděl celevřiťě asi co šoubyz šoubyzem stojí... . . . Na filmu je ovšem sympatické, že nebulvarizuje ani nevytváří nějaké uplakané mýty o úloze téhle >osobnosti< v branži, tragické osůbky jejíž eskapády a držkoryje si ještě lze matně pamatovat z ne tak dávných dobových médií... . . . A jinak ryze řemeslně a herecky je to jen taková rutinní průměrná hw produkce, formou napohled až bych řekl že snad vyrobená (ale není) nějakou televizí. Takže rutinní dvě hvězdy i za to poučení (hehe) pro tisíce a tisíce podobných jalových pipinek všehomíra, o nichž jednou po smrti(!) MOŽNÁ taky někdo natočí podobný smutně jalový film. - - - P.S. Jinak (aniž bych chtěl tenhle film nějak hájit) všem těm místním jednohvězdařům a odpadářům doporučuju nedívat se na tuzemské televizní (k)anály s debilním českým dabingem. To se pak stávají nesnesitelnými i opusy takových mistrů jako Visconti či Kubrick. - - - P.P.S. Jako starý jigizlivec se docela těším, až po smrti naší legendární celevřitě Ivety B. třeba natočí její biografii mistr podbízivosti Filip R. nebo nějaká ta naše trendy >dokundamentalistka< . To bude d.m.s.n. teprve sranda srajda hodna velikosti těchto našich >úmělců< ... %-))) - - - - - Poprvé viděno 16.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 283., komentář zde jako jednadvacátý - 17.1.2013) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Anne Nicolle je mi ukradená, a celou dobu byla. Těhlech zklatokopek je tuny. A při tom mi nepřišla bůh ví jak krásná. Stejně jako celej tenhle film. Myslel jsem chvíli že sleduju další romantickou slaďárnu, protože to co zde předvedl režisér je moc i na mě. Strašně vykleštěnej scénář kde se nic moc neděje. Navíc všichni herci do jednoho byla šílenost. Film je strašně nesympatickej ale naneštěstí jednu výhodu má. Hned jsem zapoměl co se tam dělo. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

No já mám ale výběr.. Postrádá to jakýkoliv reálný podklad se mi zdá.. z počátku nám to líčí život Anny Nicole jako pohádku a samotnou Annu jako naivní děvčátko. Potom, jako by jim náhle došlo jaká Anna byla, se hrdinka poměnila v tupou poskakující blondýnu. Život této playmate byl jako jízda na horské dráze, no a zde sledujeme veškeré hloupé tlachání o ničem, bez faktu!, jen ten psychologiský vývoj, braní léku a soudní tahanice NE... Tak nevím. Myslíte si, že dnes stačí, aby se na plátně 96minut proháněl blonďatý věšáček s prsama? a muže se tomu FILM?? No tak na to tam bylo málo nahoty :-D .. uf, to bylo příšerné.. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"V životě jsou některý věci, přes které se nedostanete." ____ Život růžových Barbie není (vždy) tak růžový, jak by se mohlo zdát. ____ Stylově růžový barbie-film s nerůžovými událostmi zachytil všechny klíčové momenty života americké supermodelky, herečky, televizní moderátorky, producentky, režisérky a scenáristky, dívky časopisu Playboy roku 1993 a sex symbolu 90. let Anne Nicoll Smith. Než jsem ten film viděla, netušila jsem, ani kdo je Anne Nicoll, ani že vůbec existovala. Po přečtení pár zatracujících komentářů lidí, kteří zřejmě pohrdají hvězdami bulváru, mne napadá otázka, proč by film o reálné modelce měl být méně důležitý než o nereálném Batmanovi? Navíc když ten film zdárně používá schéma posmrtného monologu-vyprávění hrdiny z Americké krásy? Není to snad tatáž Krása? ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Smrt to není pouze modelkovská, může se stát, že i jako divák zažijete "filmové" nevolnosti. Šilené herecký výkony, naprosto zoufalý dabing (obzvlášť modelkovského synka), nezajímavá kamera a příběh, obalený naivitou, jdoucí ruku v ruce se stupiditou. Jedna hvězda za modelčiny vnady a za pootevření dveří do Nikolčina života. ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu si myslím, že je škoda na tenhle film plýtvat řádky, na druhou stranu mě sledování tohoto filmu, tak namíchlo, že ho okomentovat musím. Kdybych se včera tolik nenudila, nikdy bych se na něco takového nedívala. Popřípadě, kdyby mě chtěl někdy někdo mučit, tak tenhle film je ideálním prostředkem. Stačilo by, pustit mi ho 2 krát po sobě a vyzvonila bych na sebe i to co nevím :oD Nevím co mě zaráželo víc, jestli hloupoučká a naivní představitelka, nebo skutečnost, že někdo tak hloupoučký a naivní existoval i ve skutečné předloze, nebo také to, že někdo může někoho tak hloupoučkého a naivního obdivovat, jako idol, nebo snad dokonce hloupoučkost a naivita samotných tvůrců, že se takový film může někomu líbit. Nicméně našla jsem tu jasný důkaz toho, že opravdu k životu stačí mít krásný zevnějšek a nemít nic v hlavě. My ostatní, to bohužel máme těžší.. Marilyn Monroe, byla modelka podobná možná tak z rychlíku a k tomu ještě bez brýlí na dálku. ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Film "odzrkadluje" život Anny Nicole Smith. Ukazuje ju ako milujucu matku,ktorá nadovšetko miluje svojho syna.Cely film dookola omiela repliku,že jej syn je pre nu všetko.. Aby mu zabezpečila kvalitný život,dá sa na dráhu striptérky. V klube stretáva starého pána,ktorý si Annu zamiluje a oženi sa snou. Samozrejme,Anna sa tiež vydáva z lásky -ale asi k peniazom. No film na to nepoukazuje. Ukazuje Annu ako prostu dievčinu,ktorá vlastne všetko robí preto,lebo miluje svojho syna.. No a tiež chce byt druhá Marilyn Monroe. Celý fim mi išla na nervy Willa Ford ako Anna..Jej herectvo je preafetované,ale aj Anna Nicole bola preafektovaná, preto Wille ako herečke sedia tie časti,kde Annu fotia a ona pozuje. Tak presne si aj ja pamatam Annu.Inak Willa striela vedla. A dost ma iritovala aj ta jej lacná parochna. Anna bola známa tým,že mala velke silikony,bola Playmate,stále bojovala s nadváhou,vydala sa za stareho milionára a stále sa sudila o jeho majetok. Tieto témy film berie fakt len okrajovo. Scénáristovi bud niekto dobre zplatil,aby Annu ukázal v tomto svetle,alebo si k slávnemu menu vykonštruoval vlastnú strory. Moc reality totiž scenár nepojedol.Nepamatam si,že by jej syn zomrel pri jej posteli. Skor sa mi zdá,že sa niekde predrogoval. Kladiem si otázku,či vobec tento film nie je zbytočny.. A ak niekto chcel natočit film o Smithovej,tak ju mal zobrazit realne a nie takto,je to fraška. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Film tedy nebyl žádný zázrak, hlavní hrdinka taky nebyla nijak sympatická a její dabing tmu vůbec nepomohl... Prostě zásadová striptérka co vychovává trošku labilního syna a sní o slávě a bohatství... Dalo se dodívat, ale víckrát ne... 1z5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Televizní nezajímavý film o nezajímavé osobě, která si v drogovém deliriu usmyslila, že je další MM a na to ulovila senilního miliardáře. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak byla Anna Nicole Smith nejhodnější a nejsrdečnější žena pod sluncem, která měla jen štěstí a nakonec smůlu. Neznám samozřejmě přesný život Anny Nicole Smith, jen mi přijde, že tento film z ní udělal chudinku. Navíc byly vynechány takřka všechny kontroverzní a pochybné události, které by jí mohly ublížit. I samotný film je nudný a tak trochu o ničem. ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale veľmi povrchný film, ktorý by sa mal pozerať so životopisom Anny Nicole v ruke. Uvádza len základné fakty a aj tie sú iba krovím pre Annin vzťah k synovi a vytvoreniu obrazu o naivnom, ale správnom dievčati z Texasu, ktoré malo veľké sny. Keď už nič iné, aspoň výprava bola celkom vydarená, ale inak úplne súhlasím s JančiBačim. Zbytočný film, v ktorom je psychológia postáv na úrovni prváckeho slohu. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu mám velmi smíšené pocity :-/ Určitě je to silný příběh - to je život AN Smith sám o sobě, ale tenhle film je trochu víc přikreslený. Ve skutečném životě Anny Nicole bylo trochu víc zvratek a trochu víc prášků. A mrtvoly nevypadají zrovna půvabně. Začátek je dobrý, ale pak se film rychle zvrtne. Nepochopila jsem tu hranici, kdy je hlavní postava normální a kdy je úplně blbá. Jestli chtěli mít emotivně zdrcující film, u kterého budou brečet tisíce fanoušků, tak se to moc nepovedlo. Tenhle příběh spíš tak pluje občas s nějakým úmrtím. Za film dávám dvě hvězdičky, kdyby to byl opravdový životopisný dokument, tak dám hvězdiček pět. Protože na Anně Nicol je toho hodně co dramaticky zpracovat. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé zpracování nezajímavého, tragického osudu, jedné nezajímavé osoby... no strašná nuda, a kdyby se zarputile nevyhýbaly jakýmkoli odhaleným scénám, bylo by se aspoň na co dívat! ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Člověk když nemá spaní, tak se podívá na cokoli. A tak se jednou stalo, že jsem shlédla i tento skvost. Vykreslit béčkovou striptérku jako naivní dobračku, která si vezme stoletého miliardáře z čisté lásky....to se mi zdálo moc i na Američany. Ale i když opomenu tenhle fakt, tak se mi zdálo, že to bylo celé hodně odbyté. A jelikož jsem to sledovala s dabingem, tak mám zážitek navíc. ()

BeeEsh 

všechny recenze uživatele

Velice slabé a ubohoučké zpracování života Anny Nicole, přičemž si myslím, že tato žena nebyla moc dobrým námětem na film. Film se shlukl do beznadějné snahy Anny - napodobit Marilyn Monroe, poukázat její (dozajista pravdivou :D) lásku k osmdesátníkovi a samozřejmě – její lásku k synovi. Pominu-li to, že jsem celý film trpěla pohledem na Willu Ford, nemohu nezmínit příšerný dabing a tím odpornější smích Anny Nicole – a že se ve filmu smála častokrát. Bohužel nemám sílu se na film dívat v originále. Tvůrci filmu si mohli vybrat skutečně někoho zajímavějšího a ne chabou kopii Marilyn. ()

Enelya 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který dle mého názoru postrádá základní fakta a je spíše vymyšlen(a zidealizován) než-li napsán životem Anny Nicol. ()

Trishka odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadem šetřím, ale tady mám pocit, že tenhle (pře)čin tvořil někdo hluboce odtržený od reality, kdo se rozhodl, že splní sen semifinalistce miss Nebraska a pomůže jí prorazit v oblasti vážně míněnejch dramat. Jak už je tu zmíněno, výsledný efekt ze silikonové pohádky ještě podtrhuje dabing. Chudák Anna Nicole, možná, že i ona by se po shlédnutí tohohle opusu cítila rozpačitě. ()

Reklama

Reklama