Reklama

Reklama

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách

  • Německo Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (více)
Trailer

Romantická komédia o mužoch a ženách a vžitých stereotypoch správania sa. Úspešný právnik a nenapraviteľný sukničkár Jan Rietmüller jedného večera pozerá z okna svojho nákladne zariadeného bytu a zbadá, ako mu niekto poškodí jeho drahocenný červený kabriolet. Ako zistí, páchateľom je vlastne páchateľka, rovnako úspešná redaktorka nakladateľstva Katrin Geißlerová. Napriek počiatočným vzájomným obvineniam sa z nich čoskoro stane takmer dokonalý pár. Na ich príklade, rovnako ako na páre Janovho brata Rüdigera a jeho priateľky Melanie spoznávame rôzne klišé a stereotypy o správaní mužov a žien, ktoré sa takmer nemení napriek evolúcii a civilizačnému pokroku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podivné a teatrální cosi tvářící se jako dokumentární film, ale ve skutečnosti obsahující hlubokou a neprůstřelnou science fiction vyvrcholenou tak "netrpělivě" očekávaným happy endem. Teatrálnost skutečností jaksi bije do očí, přesto je tu spousta momentů, která mě celkem pobavila...mezi nimi i tento citát: "...květinou lásky je růže, ale po třech dnech ztratí své okvětní lístky a vše co zůstane je ohavně trnité koště...". ()

Shady24 

všechny recenze uživatele

Další film, u kterého si myslím, že hodnocení neodpovídá. On je to totiž dokument, ve kterém jsou hrané pasáže, nikoliv film, ve kterém jsou dokumentární pasáže. Z toho zřejmě pramení zklamání diváků, kteří čekali kdoví co. Krásně ukazuje chování mužů a žen, resp. evoluční původ jejich chování. Dokumenty mám rád, přičemž tento je velmi originální. Dal bych tak 4*, ale snažím se vyrovnat rovnováhu negativního hodnocení, proto dávám 5*. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Nikdy, ale opravdu nikdy, nikdy, nikdy, neříkejte slovo Eskymák ! '' :-) ---- Vemte Sexuální život pozemštanů a Cavemana dohromady a vznikne vám tahle skvělá komedie. Přiznám se, že jsem k tomuto filmu přistupoval s despektem. Mé pochyby navíc utvrdil fakt, že to točili Němci a ti jsou zárukou nehumoru. Německé komedie prostě nemusím. Dývko mne zaujalo tématikou a tak jsem do něj šel, nic jsem nečekal, resp. čekal ale spíše trapné a snad i vulgární gagy... Jenže už po pár minutách mne zaujala velmi nápaditá kamera, svěží velmi chytlavý soundtrack a i výborné herecké výkony ústředních párů. Tím jak se děj rozjížděl jsem zjistil, že se permanentně culím a nejedna scénka mne nahlas rozesmála. Nic neskřípalo, nic nebylo trapné a v některých situacích se asi každý musel poznat. Opravdu, opravdu velmi svěží komedie. Dlouho jsem se tak u komedie nepobavil (natož německé byť točené podle amerického literárního vzoru) !!! Udělejte si večer někdy klid, dejte děti spát a pusťte si to s manželkou. Garantuji vám, že se budete královsky bavit oba! Dávám čtyři másla ! ! ! * * * * ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Chci, aby hned v první větě zaznělo: Kdybych hodnotil knižní předlohu, dám za 5*! Ale k filmu, německý tvůrci jsou prasata! Ve filmu objevilo 0,0001% předlohy, zbytek je nekoukatelná německá trapná komedie. Nechápu, jak někdo mohl provést toto s knihou, která mi v životě pomohla, která si klade za cíl porozumět opačnému pohlaví a zjistit, že jsme zcela rozdílní. Má za úkol nám ukázat, jak lze žít v naprostém souladu, abychom pochopili to, co nemůůžou opačná pohlaví pochopit tisíciletí. A film? Sračka! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Své alfasamectví před světem pečlivě tajím, takže ženy mou společností většinou upřímně pohrdají, protože netuší, že nikdo nedokáže sejmout rozzuřeného mamuta tak ladně jako já. Přesto jsem přesvědčen o tom, že o lidech dumajících rozdílným pohlavím, by se dala natočit daleko trefnější podívaná, než jakou rozehráli zmatení němečtí majitelé neplánovaně postavených penisů a nedbale vlhkých vagín. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Předlohou filmu se stalo stejnojmenné dílo od Allana a Barbary Peasových z roku 2000. (LucMosss)
  • Motorkáře ve filmu hraje známý německý zpěvák Sasha (Sasha Schmitz). (Oter)

Reklama

Reklama