Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako každý rok se koná v Hongkongu turnaj v asijských bojových uměních, pořádaný záhadným boháčem Hanem. I tentokrát se na něj sjely desítky bojovníků. Jsou mezi nimi také Roper, který se turnaje účastní kvůli svým dluhům, Williams, který je ochoten riskovat jen z touhy po dobrodružství, a Lee, který přijel pomstít smrt své sestry a zjistit, kdo a co je vlastně Han zač. Jako agent ochránců zákona má zjistit, čím se Han ve skutečnosti zabývá a proč při jeho turnajích záhadným způsobem mizí lidé. Není těžké zjistit, že se v aréně bojuje na život a na smrt. Mnohem obtížnější je dopátrat se, že Han je ve skutečnosti obchodník s narkotiky, který s potěšením vraždí a mučí lidi. Ovšem nejtěžší je probojovat se až do finále se zdravou kůží, a nejen přežít a zvítězit, ale také naplnit přísahu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Lidi nevím jaký máte názor vy co se týče dabingu ale mě se líbí jednoznačně dabing brněnské společnosti ROD,který vytvořil pro slovenskou Markízu.Určitě má lepší dialogy a i Martin Sláma mi k Brucovi sednul lépe než křikloun Zdeněk Podhůrský

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

zemistr: je tam jen nachviličku a ani mu pořádně nejde vidět do tváře i když když se zasnažíš tak ano a je to ten týpek v jeskyni jak mu Bruce zlomí vas

Znalec84

Znalec84 (hodnocení, recenze)

Král Kung Fu ve svém filmovém hitu no co dodat tento film zkratka ukazal i dnes ze dosahuje hodne vysokych kvalit Big Respect Bruce lee :)

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Co dodat ,film sa da stale pozerat aj ked ma svoje roky a hlavne je v nom najlepsi bojovnik vsetkych cias, ktory uz nebude nikdy prekonany ! Vecna slava ! _____6K

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Tenhle film pochopitelně působí jinak dnes než před 35 lety. V té době musel být tak trochu jako zjevení z jiného světa. Přesto mě Bruce Lee opět dokázal spolehlivě okouzlit. Byl zkrátka výjimečný nejen svým stylem beze stylu, ale celým svým životem, jeho názory na věrohodnost ztvárnění bojových scén ve filmu byly ve své době převratné bohužel se z nich mnohdy nevychází ani dnes. A víte co prostoduchost scénáře mi tady prostě nevadí. Mimochodem závěrečná zrcadlová scéna nemá chybu.

Drogghedda

Drogghedda (hodnocení, recenze)

Hraji: ..., Chuck Norris ... to se mi teda nejak nezda... :) jinak film je to samozrejme nejvetsi klasika a super narez! Bruce Lee je tu naprosto neprekonatelnej :)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Akční klasika od režiséra Deadpoola?

Akční klasika od režiséra Deadpoola?

24.07.2018

Režisér David Leitch (John Wick, Deadpool 2) jedná o režii remaku akční klasiky s Brucem Leem Drak přichází. Snímek z roku 1973 se za ty roky dočkal prakticky kultovního statusu, jeho premiéru ale… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Reklama

Reklama