Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji vzdělávací pořady. Člověk se poučí a získá i manuální zručnost. Já se poučil, že sledování televize v sobě skrývá obrovské nebezpečí v podobě možného zažití buď nepopsatelné nudy, zhlédnutí absolutních nesmyslů a scének natolik trapných, až je trapně člověku samotnému, když sedí sám v obýváku a kouká na takovou věc. Pozitivum vydím v lepší práci s ovladačem, kdy jsem díky tomuto pořadu schopen přepnout za zlomek vteřiny na jiný program. ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Podlaho, třes se, Nova ti vymyslela konkurenci!! Přestože ani Přemkův Receptář není můj šálek čaje a viděla jsem ho spíše omylem než cíleně, tak tohle teda ani omylem. Když už se roztomilým sourozencům Aduš a Dádovi sebralo GoGo show, tak jim dáme do ruky aspoň metlu a kladívko. Třeba to zabere...no nezabralo!! Jak už jsem zmínila na začátku, tak takovéto pořady mě neberou, ale u Podlahy aspoň oceňuju nápad. Když před pětadevadesáti lety přišel s tím, že udělá pořad pro kutily, bylo to nové, zajímavé a lidé to určitě přivítali. Trapné napodobování ze strany Novy je ale navíc a jestli sázeli na to, že to utáhnou díky těm dvěma, tak se asi sekli. Ale to je jen můj osobní názor. ()

Reklama

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Zlatej Přéma Podlahujc a jeho nedělní Receptář... Loskutáky a Kozlíky Šikuláky nebrat! Adélka a Daliborek jsou opravdu strašidelná moderátorská dvojice, ale svoji vrcholnou formu již naštěstí předvedli v době svého působení v Kolotoči. No a motorkář Standa Berkovců to už taky moc nevytrhne... Jedinej kdo mě vždy potěší je pan Hořtus a jeho vypěstovaný kaktus! :-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbyla vám doma nějaká plechovka? Nevyhazujte ji. Stačí k ní přidrátovat víčko a máte praktický cestovní odpadkový koš na papírové kapesníčky, tampony, obaly od bonbonů, žvýkaček apod. Námět nám poslal divák, který si nepřeje být jmenován. Reakce poskakujícího Gondíka kolem: "To je přímo geniální", co říkáš, Aduš?" 0% ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Ten odpad! si to možná nezaslouží, ale jednou jsem viděl díl, kde dědek vymyslel otvírák na pivo tak, že měl normální kapesní otvírák přidělaný na +- pětimetrové větvi, která byla přes nějaké kladky přidělaná k závaží, které zase dělalo rovnováhu a on tak mohl bez námahy otevřít pivo, které následně vypěnilo a víčko odlétlo někam do prdele. Investovaná energie byla větší, než vypití stovek piv. A ještě mu to ti dva volové pochválili. No k posrání... 5% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama