Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Gondíkovi jsou celkem zábavní, někdy jsou jejich vtípky či co lehce nepochopitelné, ale nevadí. Nalezneme zde pár dobrých, zajímavých a užitečných rad. Jenže ne ve všech dílech pořadu to vše nalezneme. Můj dojem na tento pořad není moc úchvatný, ale sledovat se dá. Ve výsledku slabší průměr, což ještě jde. 46% = ** ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad! ()

Reklama

infernet 

všechny recenze uživatele

Co se mi má líbit na pořadu, který je z poloviny reklama na různý předražený krámy z OBI, který si může koupit tak leda retard a z poloviny prezentuje "zlepšováky" pro znuděný paničky ze satelitů, který umí tak akorát kouřit starýmu a teď, díky tomuhle pořadu, i malovat na sklo, sešívat k sobě starý hadry a podobný hovadiny. Tu jednu hvězdičku vlastně dávám sobě. Za představu, co by se dalo dělat s Gondíkovou, protože ikdyž už má něco nalítáno, dala by se zneužít. Jinak je tahle blbost typickým výplodem KANÁLU Nova. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Dalibor s Adélkou se drží už několik let tento pořad na stabilní úrovni. Opakovat pořád dokola stále stejné rady každý rok začne každému po určité době lézt na nervy. A přijít s něčím novým, to je těžké. Proto mně v poslední době vůbec nebaví vyrábění jakýchkoli serepetiček do domácnosti, všmožné lepení nesmyslů tavnou pistolí, malování a zdobení ... no nebudu se rozepisovat, nebo bych musel ubrat hvězdičku, a to nechci. Takže dávám průměr ... za tři. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama