Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice nějakým extrémním vyznavačem WOWka, pár měsíců jsem to i hrál, než mě přestalo bavit, ale tohle je naprosto dokonalý seriál. Těším se, jak se to bude dále vyvíjet:) 19.7.2012 - OK, tak už jsem velkej fanda WoWka, hraju ho, baví mě a tenhle seriál mě baví mnohem víc než kdy dřív. Zkrátka a jednoduše sem si všechny postavy a jejich osudy zamiloval. I když je vlastně pravda, že v tomto seriálu se nejedná přímo o WoW. ()

Reklama

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je tentokráte velice subjektivní, ale nemůžu si pomoct a musím dát plnou palbu. Tenhle typ humoru mám opravdu hodně rád :) . První serie sice nebyla tak našlapaná, ale od druhé řady jsem se už nedokázal u seriálu přestat smát. Dokonce nahlas, což se mi stává velice zřídka. Ovšem seriál má i další přednosti, jako skvělý scénář - někdy opravdu napínavý a hlavně ve výsledku lidský (to "ve výsledku" je důležité dodat :D ) - a taky má skvělé herecké obsazení. Felicia Day je naprosto úžasná ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. O Guild jsem průběžně slýchal zhruba dva roky, ale nikdy jsem mu nevěnoval pozornost. Možná i proto, že MMORPG není moje parketa (býval jsem spíš jako Riley - FPS person :-). Nicméně jsem během jednoho dne sjel všechny dosavadní díly jako chutnou malinu a nemohu se dočkat dalších. A Felicia Day? V Dr. Horriblovi byla kouzelná, ale tady si pro sebe krade každou scénu - and I like it. Been Day'd. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala poslední řada, asi bych hodnotil pěti hvězdami vzhledem k mé několikaleté mmorpg zkušenosti jsem byl k tématice seriálu náchylnější než divák, neposkvrněný mmorpg scénou. Chemie guildy funguje na jedničku, jen postava Felicii Day v poslední sérii skutečně povadne a nastoupí její "otravné" já. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama