foto

Tom Lenk

  • nar. 16.6.1976 (41 let)
    Westlake Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Thomas Loren Lenk se narodil ve Westlake Village v Kalifornii 16. června 1976. Tom navštěvoval Moorepark College, poté přešel do divadelního programu UCLA. Tomova role přišla až v seriálu BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ kde ztvárnil záporáka Andreuwa, který se potom přidal k dobru. Zahrál si i v neúspěšném filmu se svojí bývalou kolegynní Alyson Hannigan se kterou se setkal v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Zahrál si i ve dvou epizodách seriálu ANGEL. Jeho větší filmová role byla ve filmu NURSES, kde si zahrál se svojí kamarádkou Elizou Dushku. Jeho velkým koníčkem je zpěv.

Jaroslav "AngelusCZ" Dědič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Namour
2014 Such Good People
2013 Paragon School for Girls
Snow Bride (TV film)
2012 Argo
Holiday Road
Chata v horách
Mnoho povyku pro nic
2011 Bůh žehnej Americe
2010 Kluk mojí holky
2007 Boogeyman 2
Equal Opportunity
Nurses (TV film)
23
2006 Děsnej doják
Thirst, The
2005 Loretta
Teorie oken
2004 Mystery Girl (TV film)
Straight-Jacket
2001 Ruling Class (TV film)
2000 And Then Came Summer
1999 Boy Next Door
1997 Hříšné noci

TV seriály

2016 I Like You Just the Way I Am (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
2014 Spooked (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Guild (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Swarley (S02E07)
2004 Dr. House (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a velký konkurz (S01E10)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
V případě extáze (S04E02)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bandwagon
Buffy': Season 7 Overview

TV pořady

2012 Flog, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace