Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

kikka20 

všechny recenze uživatele

Tahle jednoduchost mi úplně stačila. Já vím, že je to další trapnej taneční americkej film, ALE v jednoduchosti je kouzlo, ne? Popravdě když jsem se na to dokoukala, tak jsem byla nadšená. Asi jsem divná, ale takový film s takovým dějem jsem neviděla. Jako ano viděla jsem ZASE ohranou teenagerovskou romantiku, ale já teď myslím, to vedle. Tanec zakázán - CO? Malý pohyb a máš zapis u policajtů. Tak to byla paráda..! Vážně jsem z toho na větvi..! :) ()

Dalda 

všechny recenze uživatele

You're my angel, I'll always love you. ...tak to je jen ukázka z naprosto děsivého scénáře. Upoutávky na film slibovaly moderní taneční muzikál, ten jsem také očekával. Místo toho na mě ale někdo vyplivl tenhle americký kýčovitý snímek přeplněný klišé. My teenageři jsme zkrátka chytřejší než dospělí, kteří si to musí teprve uvědomit, a každý dokážeme změnit svět. Jsme prostě cool a líbáme se o západech slunce. A to jen ukázka z obsahu filmu... Závěr byla opravdu poslední kapka. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Takmer každý z nás určite prešiel obdobím, keď pravidelne navštevoval diskotéky a posilnený správnym množstvom zakazovaného alkoholu a v opojený mladých dievčat sa stával levom na tanečnom parkete. Rád spomínam na tie časy, keď som si užíval mladosť bez dnešných záväzkov a povinností a všetko čo bolo zakazované ma nesmierne lákalo. Tak to bolo aj tomto príbehu v podaní hriešne príťažlivej Ariel (Julianne Hough) a Rena (Kenny Wormald), ktorý mi imidžom pripomínal J.Travoltu z muzikálu Grease. Tento remake sa režisérovi Craigovi Brewerovi vydaril, keď za pomoci veľmi dobrého výberu hudobných skladieb vytvoril neobyčajne dobrý zážitok s vtipnými momentami. Pri pohľade na jeho produkciu filmov ho nemôžem pochváliť, ale raz za čas sa naozaj nakopme " a ukáže všetko čo schováva vo svojich vreckách" (tým mám na mysli film Black Snake). Počas viacerých momentoch som si nohou klepal do rytmu bluesových a gitarových tónov, takže zaslúžených 60%. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Ako cez kopírák a ani pár pridaných scén nepomôže k získaniu originality. Väčšina replík navlas rovnaká s originálom. Čaro 80. rokov sa vytratilo a pesničky boli otrasné (až na titulnú, ktorá bola samozrejme prevzatá z pôvodného filmu), a chýbal nejaký charizmatický líder ako bol Kevin. Ale niektoré scény a tanečky boli fajn, ale málo. Čo ma najviac mrzí je, že tento film tu hodnotilo takmer o 1000 ľudí viac ako originál a vytáča ma keď vidím koľko originality mu pripisujú... No s tým nič nenarobím. A k Julianne Hough (videl som ju po tretíkrát v hlavnej úlohe po Rock of Ages a Safe Haven) poviem len toľko, že nech sa prace z filmovej brandže kým nedostane Zlatú malinu lebo sa mi z nej chce grcať. ()

Evinkanka 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi dost líbil,poprvé jsem koukala s nadšením i když mi Kenny Wormald je chvilkama nesympatický a nelíbí se mi,ale to je jenom můj detail. Hodně mě nadchl příbíběh...město kdo se nesmí tancovat je dle mého názorů originální.Po prvním shlédnutí jsem byla nadšená, bohužel jsem se na tento film koukla ještě asi "jenom" 4 a začalo mi na tomto filmu chybět málo tanečních scén, dali by se spočítat na prstech,což je dle mého názoru škoda, kdyby tam bylo více tanečních scén možna by se mi celý film líbil i po 6, ale tak si jen někdy pouštím taneční scény.... některé rozhovory jsou trošku nudné, ale i přesto film vcelku dost dobrý,příběh pěkný dávám 4* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Kenny Wormald predvádzal väčšinu svojich tanečných pohybov sám, pretože je sám tanečníkom. (Arsenal83)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama