Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

vipeerr 

všechny recenze uživatele

často udá jasný pohled na problém, člověka varuje, či přesvědčí o tom jací grázlové mezi námi chodí a co všcehno jim prochází. Což zvyšuje % znalostí jak se vyhnout nebo alespoň na koho se obrátit, ovšem funkční OBRANU jsem v žádném díle neshledal. Vždy když člověka om*daj tak ho om*daj pořádně, a nic s tím většinou sám neudělá. 2* jsou podle mého velkorysé. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Určitě nepatřím mezi fanoušky Bradka Demižóna a jeho práce. Určitě nepatřím ani mezi ty, kteří si myslí, že investigativní novináři jsou nějakou elitou v tom žurnalistickém hnoji, nebo, jak pravil Miloš, žumpě. Podle mě to jsou vesměs kreténi, kteří se neliší od bulvárních štváčů a paparazzi, co klidně strčí hlavu do kanálu, aby odhalili senzační složení vašeho hovna. Po odstupu si myslím, že jediný z nich, který byl alespoň zábavný, byl Standa Trotl a jeho nacističtí důchodci v Německu, případně jeho duchové a přízraky. To aspoň byla sranda. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Výborná publicistická relácia. Investigatívni reportéri, na čele so skúseným Radekom Johnom a Josefom Klímom, ma svojimi pútavými reportážmi dokázali vždy zaujať. Nebojácne sa púšťali do odhaľovania podvodov, korupcie, či káuz, ktoré často siahali hodne, hodne vysoko. Nezľakli sa zastrašovania, vyhrážok, súdov... Ukazovali spoluobčanom špinavosti, ktoré sa tajne dejú vôkol nás, veľa krát pod rúškou záslužných činností. Žiaden slizký bulvár, ale naozaj podstivá, zmysluplná novinárska práca v teréne, ktorá zhatila nekalé plány nejednému gaunerovi. To musíte vidieť "Na vlastné oči". *** ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Asi nejkoukatelnější publicistiský pořad na N@vě. Stejně se ale nemůžu ubránit částečnému znechucení s celkového stylu N@vy, který se (i když v omezené míře) projevuje i zde. Navíc mi reportáže přijdou někdy až moc přehnané, jako by se snažili za každou cenu šokovat, a ne jen objektivně informovat o šokující věci. To ovšem souvisí s tím, co jsem psal výše, nebo ne? ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V začátcích pořadu jsem to nesledoval, měl jsem tehdy ještě jiné zájmy, z toho, co pamatuju z pozdější doby, tak je to jen další bulvární pořad s jasným cílem šokovat, zkrátka co čekat od "vícenatéencz" TV. Odpad nedám jen proto, že zřejmě reportéři pořadu (hlavně Kroupa) opravdu přispěli k odhalení pár skutečných zločinů. ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama