Reklama

Reklama

Malá dívka uprostřed Francie, umístěná v sirotčinci se svou sestrou, marně čeká každou neděli, že se pro ně jejich tatínek vrátí. Kabaretní zpěvačka s příliš slabým hlasem stojící před publikem podnapilých vojáků. Mladá švadlena, jejíž prací je opravovat lemy v zadní místnosti obchodu venkovského krejčího. Příliš hubená začínající kurtizána uprostřed prostitutek a zhýralců nachází útočiště u svého ochránce Étienna Balsana. Zamilovaná žena, která ví, že nebude „ničí ženou“, ani ženou Boye Capela, muže, který ji přesto tolik miloval. Rebelka, které konvence tehdejší doby brání volně dýchat a která se obléká do košil svých milenců. To je příběh Coco Chanel. Příběh moderní ženy, která navždy změnila svět módy, svět žen. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lalilala

lalilala (hodnocení, recenze)

koukala jsem se na tenhle film a pořád jsem byla v očekávání kdy už konečně začne něco o její práci o její karieře a pořád nic,.....kéž by měl film nějaké pokračování. ale i tak se mi film líbil a motivoval mě k návštěvě knihovny a zapůjčení knížky o coco chanel. tenhle rok je to můj nejoblíbenější nový film.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

K.a.m.i.l.

K.a.m.i.l. (hodnocení, recenze)

Příjemný životopisný film, super podívaná na krásnou rebelku v podání Audrey Tautou, kterou mám jako herečku moc ráda, ale to je tak vše, zase nic světoborného to nebylo, byli jsme na tom o víkendu v kině a z mého pohledu by mi stačilo pustit si to doma na DVD.

Baltahzor

Baltahzor (hodnocení, recenze)

Film stojí a padá na Audrey Tautou, myslím že kdyby snímek točil Januet dopadl by lépe.

Nulak.a.

Nulak.a. (hodnocení, recenze)

Efektivně točený film o šílené švadleně. Audrey Tautou hraje jako vždy úžasně. Příjemná hořko-sladká podívaná. Jediné co mě zklamalo byl na můj vkus trochu zrychlený konec.

radimartin

radimartin (hodnocení, recenze)

Přijde mi že hodnocení je silně podhodnocené. Film je to přece jen zajímavý, daleko lepší než kdejaká americká slátanina. Prý jsou dokonce dva další projekty - ten pro Cannes a jeden televizní film.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Tou "konkurencí" bude nejspíš film Coco Chanel & Igor Stravinsky - byl letos v soutěži na festivalu v Cannes.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Joj, tak tohle mě zajímá. Myslím, že by někde měl existovat ještě jeden konkurenční projekt, tak jako u Laexandra Velikého, ale název či tvůrce si vážně nepamatuji. :-/

gejzuško

gejzuško (hodnocení, recenze)

Nemôžem sa dočkať. Trailer sľubuje skvelý výkon, úžasné kostýmy, dobu o ktorej chcem vedieť a okrem vášnivého príbehu osudovej ženy má v pláne i technickú dokonalosť... Už nech to je tu. :)

Související novinky

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama