Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Až na Ryana Reynoldse a Annu Faris se vrátili skoro všichni z jedničky, i když někteří jen do menších rolí, jako třeba Justin Long (nechápu proč není uveden v titulcích!) nebo Luis Guzmán. Film se snaží hodně kopírovat první waiting... což je trošku na škodu, ale je zde i pár dobrých vtípků a Naomi opět exceluje svým vůlgárním projevem. Celkově vzato slušné pokračování, ale doufám že víc jich už nebude! Jak se říká z vody toho moc neuvaříš... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nedá se říct, že by to byla špatná komedie, ale nějaký luxus také ne. Na odreágování a na úplné vypnutí mozku ano.Příjemně jsem se pobavil a myslím si, že to splnilo svůj účel. Řekl bych, že je to průměrná možná lehce nadprůměrná komedie. Tato komedie je lepší než komedie Hele kámo kdo tů vaří asi jen o trochu, ale je. Prostě jsem se pobavil o něco více. ()

Reklama

honza7 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve vtipné pokračování... bohužel jsem se moc nesmál. Hra v kuchyni neexistuje a místo staré dobré skvadry je zde banda trapáků (smetanový sanchez se ani zdaleka nepřibližuje Křídlu netopíra nebo Kozlovi). Hodnotím kladně Naomi která ikdyž není tak šílená, zde je a pak pár fórků u kterých jsem se pousmál. Viděl jsem jednou a už vidět nemusím. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komedie? Vůbec. Ani náznak úsměvu se po dobu trvání tohoto filmu na mé tváři neobjevil… teda vlastně jo, když tam přišel Justin Long a prohodil pár vtipných vět. Přísahám, kdyby tam nebyl on a ty pěkný kočky, tak bych tohle poslal nemilosrdně do filmového odpadu, takhle budu štědrý a dám tomu slabší 2 hvězdy. A celkem lituju, že jsem u toho promarnil 90 minut svého života… ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla proste dokonala -byla by to dobra lecba pro lidi s chronickym smutkem-clovek se smeje od prvni vety do posledniho zaberu. Ale v tomhle byl k smichu tak leda totalne zprzneny a ubohy dubing!! Dej o nicem, herci trapnejsi nez sanky v lete...kdyby se tam neobjevilo tolik slicnych slecen, hodnotil bych odpadem!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama