Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller určený divákom, pre ktorých bol Da Vinciho kód iba začiatkom. Mladá archeologička pátra po skrytých tajomstvách templárskych rytierov... Keď sa Mira Sorvinová ako manhattanská archeologička Tess Chaykinová stane svedkyňou krádeže podivného predmetu z Metropolitného múzea, ktorý ulúpia štyria muži na koňoch odetí v brnení templárskych rytierov a ozbrojení mečmi, jej život sa obráti hore nohami. Nasledujúce udalosti ju spolu so špeciálnym agentom FBI Seanom Daleym zavedú na fantastickú a dobrodružnú cestu, precestujú Turecko i Grécko a na záver príde k šokujúcemu odhaleniu vo Vatikáne... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jiw

Jiw (hodnocení, recenze)

Tak špatný film jsem už hodně dlouho neviděl. Asi to bude souviset s tím, že jsem nejdřív četl knížku. Režisér a ta další sebranka okolo něj asi neuměli číst, a tak upravovali si děj podle svých vlastních zabedněných mozků. LIDI, NEKOUKEJTE NA TAKOVOU BLBOST A RADŠI SI PŘEČTĚTE KNÍŽKU. URČITĚ NEBUDETE LITOVAT PO TAKOVÉMTO ODPADĚ.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Do poslednej chvíle to vyzeralo celkom nádejne! No posledné chvíle filmu, a rozuzlenie celej zápletky bolo fakt o hovne. Mali by sa zmeniť žánre na fantasy-magorina...

VA

VA (hodnocení, recenze)

Scénárista i režisér by měli být za takový paskvil postihováni a měli by se omluvit! Herecké výkony rádoby "archeoložky" a "agenta FBI" prakticky nulové. A těch nesmyslů, co bylo v tomto "filmu", je nespočet! Je to jednoznačně ODPAD!

birddy

birddy (hodnocení, recenze)

Zjevně scénárista, režisér ani nikdo jiný podílející se na tomto výtvoru neměl základní zeměpisné znalosti předního východu. Že si s historickým faktem filmaři nelámou hlavu a vytváří nové a nové legendy, to jsem si už zvykl, alespoň je zábava. Ale Jeruzalém na pobřeží moře je silný kafe. Snad nějaká prorocká vize apokalyptického globálního oteplování :)

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Opravdu sem si až dokonca myslel že se to zlepší ... nezlepšilo (* víc ne)

Henry Morgan

Henry Morgan (hodnocení, recenze)

Hm, knihu bych nepřipomínal, takovou ostudu si Khoury snad ani nezaslouží. Je to jako když si někdo něco přečte, dostane napad udelat pet minut stejne, pak si uvedomí, že by se to dalo i zprznit a tím se zabavuje po celý zbytek natáčení, protože mu to jde líp než zkonstruovat poměrně fajn příběh z knihy. je to znásilnění. leda, že by se nám někdo snažil naznačit, že templářů od Langdona už bylo příliš

Charmed1811

Charmed1811 (hodnocení, recenze)

Pokud někomu vadí Scott Foley jako bigotní katolík, tak vězte, že vedle tak šílené a přehrávající "archerooložce! v podání Miry Sorvino jiný partner ani figurovat nemůže (protože by takový poklad při první vykopávce zabil a zahrabal). To, co ta osoba předvádí, je spíš než historické histerické. Normálně ten film zabila.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

tikend: Jj v knize je to hlavně úplně jiné. Kdyby se drželi víc té knihy tak to dopadlo líp.. Vem si třeba Tess jak ze začátku v muzeu dělala hrdinku. To bylo dost přehnané..:)

 (hodnocení, recenze)

ako som napísal v hodnotení tak film vnáša úplne inú atmosféru do filmu ako je v knihe.

KazzaK

KazzaK (hodnocení, recenze)

totalna blbost ..... okolo "hlavnej hrdinky" sa objavuju same mrtvoly je pri kazdej z nich a vobec ju nezatknu? + ešte ktomu ma stale na ksichte ten sfetovany úsmev....ten film nedaval žiaden zmyslel čisty odpad

Reklama

Reklama