Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (228)

Flego 

všechny recenze uživatele

V susediacich domoch bývajú dve znepriatelené rodiny. Nás však nezaujímajú rozhádaní ľudia, ale sádroví trpaslíci, ktorých majú vo svojich záhradkách. Tí pochytili ľudské maniere a ich nepriateľstvo nepozná hraníc. A čo sa stane ak sa do seba zamilujú deti znepriatelených hláv trpasličích rodín ? Všetci poznáme ten tragický príbeh od Shakespeareho ( ako pomník si strihne epizódnu úlohu ), v tomto prípade však pôjde o roztomilú, hudobnú, príjemne iskrivú a hravú romancu, najvhodnejšiu akú možno natočiť pre malé deti. Vhodným a niekedy sofistikovaným spôsobom boli vložené do filmu pesničky, či len motívy, od Eltona Johna. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som bola skeptická a vravela som si, že toto ma baviť nebude, no v prvej polovici som sa celkom dobre bavila, ale druhá polka ma sklamala. Už to nebolo vtipné, zaujímavé a strašne som sa nudila. Úprimne, čakala som kedy už bude koniec a keď už bol tak to ešte viac pokazila záverečná scéna kde tancovali. Prišla mi úplne zbytočná. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Gnomeo And Juliet síce v jadre toho asi moc neponúka, no myslím si, že pár dobrých momentov to má a sleduje sa to celkom v pohode. Samozrejme vieme ohadnúť, že tvorcovia zmenia koniec a bude happy end. Samozrejme to bude viac moderné a je pravda, že koncept nie je veľmi originálny. Stále sa snažíme znovu vytvoriť "Toy Story" len namiesto hračiek tu máme záhradných trpaslíkov. Ale keď si toto dáme z cesty, tak si myslím, že "Gnomeo And Juliet" nakoniec ponúka celkom dobrú oddychovú zábavu, pár dobrých fórov, ktoré pobavia a zapasujú do tohto sveta a vďaka tomu to vnímam ako pohodovú oddychovú zábavu. Postavy toho moc ponúknuť podľa mňa nemajú. Možno s výnimkou jednej nemajú nejakú veľkú hĺbku a viac-menej len hrajú svoju rolu. Máme tu jasného hrdinu, jeho lásku, jasného zloducha (alebo len hajzla... ako chcete) a vieme, že na konci to všetko vyvrcholí v obrovskú akčnú scénku. Ale keď si predstavím, že chceme podať tento príbeh mladým divákom, tak toto nie je zlá verzia. Nepovie to príbeh Romea a Júlie, ale podľa jeho kostry podá niečo iné. A celkom to funguje. Myslím si, že za jedno pozretie to stojí. A ak premýšľate či to pustiť svojim deťom, tak to pokojne môžete. Myslím si, že zabavia s týmto filmom. Hodnotenie: B ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že jsem spokojen není to sice kdovíjaká bomba jakoi třeba Na Vlásku ale zase ani i nějaký průser. Hodně se my líbí umístění těch songů a celkové zařazení do filmu i děj ujde (Shakespeare potěší to samé i ta panenka co je v traileru). Od Tvůrců Shreka 2 jsem sice čekal více zábavy a trochu tvrdší humor ale ani tak to není špatné. Navíc poslední dobou se my v animacích líbí vedlejší postavy tady vede ta žaba a ten plameňák, který těžce hláškuje :-) P.s. viděno bez 3 D v 3 D to může být třeba 5 hvězd. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $99,967,670Tržby Celosvetovo $193,967,670Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,719,575Tržby za predaj DVD v USA $27,105,754║ Nenáročná oddychovka, ktorá je vo svojom prevedení jednoduchá, šikovná, občas nápaditá, hlavne roztomilá, graficky fajn, by som povedal až nadmieru pozerateľné, prekvapenie. /80%/ ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Keď Gnomeo utekal pred Tibaltom a červenými trpaslíkmi, Júlia mu povedala: "Utekaj, Gnomeo, utekaj!" Je to odkaz na film Forrest Gump (1994). Keď Forrest utekal pred zlými chalanmi, Jenny mu povedala: "Utekaj, Forrest, utekaj!" (a_hofferson)
  • Notebook paní Montague má na sobě logo banánu. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama