Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se konvencím vzdorující slečna Carys Reitman ocitá na dně, udělá to, co by udělala každá emocionálně vypjatá moderní dívka - chodí na pohřby cizích lidí. (Televize Seznam)

Recenze (29)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, je to romantická snímka, ale nečakajte nič prevratné. Ian Somerhalder je dobrý herec, ale snímku ťahá skvelá Bijou Phillips, ktorú by ste na ulici nerozoznali od Emmy Stone. Celý film sa odvíja od prvej nešťastnej udalosti na začiatku snímky, kedy na pohrebe nešťastnou náhodou Carys "ukradne" prsteň mŕtvej kamarátke z truhly. Práve ten celý film hľadá jej vdovec-snúbenec Ian a to dá náš nový pár dokopy. Nič extra pre chlapov, ale ženy si pochutia. Je to taká bláznivejšia čierna komédia, ktorá si robí srandu doslova cez mŕtvoly. Snímka má ale nedostatky, má hluché miesta, nevýraznú hudbu a dosť sa spočiatku ťahá a nerozvíja. Vhodné ale na upršané sobotné popoludnie. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na Wake jsem se odhodlala podívat jen pro Somerhalderovy modré oči, takže mě ani tak nepřekvapilo, že jsem na tom skoro žádné další pozitiva nenašla. Příběh je jako z Hallmarku a logických děr má jako cedník. Curys možná Tylera podezřívala z vraždy, ale být jí, tak mi přijde podezřelejší, že si mě chce nějaký chlap vzít dva měsíce po smrti své druhé snoubenky. Takových podivností tam bylo plno a mě prostě vadí, když scénář uráží mou inteligenci. O Bijou Phillips jsem nikdy dřív neslyšela a vzhledem k jejímu výkonu v tomhle filmu už radši ani slyšet víc nechci. Nicméně je to neškodný film. 2* za Iana a postavu extra vtipné spolubydlící. ()

Reklama

miksacka 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pořídila proto, že v něm hraje Ian Somerhalder, který mě absolutně dostal seriálem Upíří deníky. Má to být komedie. Celou dobu jsem čekala na nějaký skvělý vtip, ale nestalo se. Ani nevím, o co v tom filmu vlastně šlo. Nedávalo to smysl, byla to prostě ztráta času. :-( Chtěla bych hodnotit lépe, ale vážně nemůžu. Snad další filmy s Ianem dopadnou líp. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jsem se na to dívala hlavně kvůli Ianovi, tak nebylo to žádný mister piece, ale mě se to celkem líbilo, i když uznávám, že by se mi to líbilo asi o hodně míň, kdyby tam asi 4x nebylo vidět Ianovo skoro nahý tělo. Ten příběh mi teda přišel docela ujetej a trochu jsem nepochopila jaký, že je to "hobby" tý hlavní hrdinky. No rozhodně se jí nemůžu divit, že se do Tylera zamilovala. Ale upřímně, ta zápletka byla poměrně originální. Dávám 4* (nezastírám, že přidávám jednu navíc kvůli Ianovi) ()

Morrigen 

všechny recenze uživatele

No, dalo to práci tenhle film sehnat, ale povedlo se. Jedná se sice o čistě průměrnou romantiku a občas to víc než smrdělo klišé, ale myšlenka není tak úplně špatná. I když osobnost Curys mohla být trochu propracovanější a její záliba v navštěvování pohřbů měla dostat větší prostor (třeba místo nepříjemné spolubydlící). Naopak jiskřivé scény mezi Bijou Phillips a Ianem Somerhalderem byly pro mě top filmu, on to prostě v sobě má - proto ještě o jednu hvězdu navrch, než jsem původně zamýšlela. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama