foto

Edward Edwards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Frajeři ve Vegas
2012 The Undershepherd
2009 Probuzení
2006 Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film)
2003 Baba na zabití
2000 Nahoru, dolů
Stalled
Vyvolený (TV film)
1998 Kukuřičné děti 5: Pole teroru
1997 Gang policajtů
1996 Shattered Mind (TV film)
1994 Cosmic Slop (TV film)
1991 Podveden (TV film)
1987 Bezva podraz (TV film)
RoboCop
1985 Deadly Intentions (TV film)
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1982 Money on the Side (TV film)
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV film)
1979 Women at West Point (TV film)

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Za dobrý skutek (S12E20)
2014 Shameless (TV seriál)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Newman vs. Newman (S02E06)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S07E23)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
2006 Dr. House (TV seriál)
Hůl a schopen (S03E02)
Smysl (S03E01)
2005 E-Ring (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
First Choice (E02)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Tlustej zadek (S02E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zatím na shledanou (S01E22)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
In Bloom (E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Za každou cenu (S01E07)
Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
2003 Dragnet (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Frasier (TV seriál)
Poslouchám (S11E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na prodej (S03E03)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S01E06)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
A Change of Season (S04E01)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Sraz abiturientů (S06E20)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Změna k lepšímu (S01E17)
1990 Going Places (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Budoucnost s otazníkem (S04E18)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Duet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)

Dokumentární

2002 Nářek sněžného lva

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky