Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Koocik odpad!

všechny recenze uživatele

Nu což, jsme v Česku a tady se vždycky někomu jednou povede sprznit cokoliv. Ve světě tento pořad funguje, tak proč ne tady. Bohužel (nebo spíš bohudík, že tohle byl takovej brak a nevznikly další řady) se toho chopila super TV PRIMA a zmákla to. Sice né na jedničku, ale odpad se k tomu hodí. Ono co taky chcete, když tam vezmou bandu retardovanejch mamlasů, kteří nedávno utekli z blázince a myslej si, že jedou na dovolenou. Když by tam ta Mašlíková aspoň ukázala kundu, tak bych možná (no spíš asi ne) uvažoval o jedné *, ale kde nic tu nic. A ten Vašut.. No jako ten jeho hlas mi byl tak nepříjemnej a to vystupování, kdy si hrál na Jeffa, kterýmu nesahá ani po kotníky, tak mi přišlo dost trapný. Ani si už nepamatuju, kdo vyhrál. No vlastně já si z toho radši ani nic pamatovat nechci. Nejhorší na tom je, že když máte zkouknutý pravý "Kdo přežije" a pak mrknete, tak to je hodně těžký a kdo to má v plánu teprve zkouknout, tak doporučuju předtím pár hodin nejíst.. Jinak se vám udělá tak zle, že všechno jídlo je za moment zase venku (a tím myslím oba směry xD). ()

mentos. odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě nechápu jak se někdo mohl do něčeho podobného pustit. Aha, už vím- Češi. Opět se nějaká z našich televizí rozhodla zničit nějakou úžasnou reality show. Americký Survivor patří mezi mé oblíbené pořady a tohle se tomu ani zdaleka nepodobalo. Marek Vašut předváděl při každém setkání herecký výkon hodný Oscara, protože absolutně skvěle imitoval Jeffa Probsta. Neschopnost štábu zajistit ty nejdůležitější věci, jako možnost natáčet v noci nebo vůbec donutit soutěžící se alespoň trošku snažit pořad absolutně zabilo. Myslím, že nikdo z lidí, kteří si něco takového dovolili vůbec pustit na televizní obrazovky, Survivora prostě nepochopila. Alespoň 5% za tu snahu. ()

Reklama

Declen odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu se divím, že CBS Primu nezažalovala za kažení brandu. Mizerně vybraní soutěžící. Trapný camplife. Poslední schnilou třešní na dortu byl Vašut, který se na něco takového naprosto nehodil. Každý nemůže mít svého Jeffa, ale Vašut? Kvalitě předlohy nesahá ani po kotníky, můžu jen doufat, že zetleje v zapomění a já nebudu za pitomce když ve společnosti zmíním, že mám rad Survivor... ()

worlik 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že podobný soutěže u nás asi nejdou pořádat na aspoň trochu podobný úrovni jako v USA. A nejen proto, že tam za sebou Survivor, Amazing Race a další mají několik velkých společností, který celou show sponzorujou. Co tenhle českej výkřik přinesl? Vlastně vůbec nic, kromě "objevení" Mašlíkový, která si díky tý slávě, že byla v Trosečníkovi, usnadnila cestu do tzv. showbussinesu, mohla si nechat udělat plastový prsa a stát se "modelkou"...sotva jedna celá hvězda aspoň za Vašuta, kterej taky měl hodně much (hlavně trapnou snahu stylizovat se do moderátora US verze Jeffa Probsta), ale stejně mu to stačilo na to, aby se stal suverénně nejsvětlejším dílkem týhle tragikomický skládačky ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Geniální sračka jedné české komerční televize, která po šesti letech zjistila, že v zámoří letí soutěž na ostrově, kde se jako vyřazuje a jeden by snad mohl zvítězit. Začneme od začátku, naprosto tragický casting, i do porna se vybírají zajímavější lidé, než do této "psychologické" soutěže o pěkně tučnej balík peněz. Ono, když 3/4 soutěžících tvoří makléři a manažeři, tak vůle po vítězství a chtíč peněz nepůsobí, když k tomu připíšeme naprosto retardované lidi, kteří do té soutěže šli proto, aby je jejich padesátiletá manželka zase začala šukat, nebo se tam jít proslavit, aby se pak mohly lépe zvětšovat kozy (viď Mašlíková), je těžké pak s těmito lidmi natočit nějakou show, která by snad mohla být jen malou sračkou. Svoboda, známý mlátič žen se známostmi, se tam prosrat musel taky, takže na co má běžný divák vlastně koukat? I ten z této parodie chcal nudou, natož oddaný fanda americké verze, která je kultovní záležitostí. Marek Vašut zjevně měsíce masturboval nad záběry Jeffa Probsta, aby pak v první epizodě přišel oblečen jako on a snažil se hrát jeho přirozenost. Tragédie, Vašut dokázal přehrávat i moderování. Soutěže byly tak tragické, že jsem se modlil aby skončily a já mohl sledovat tu nejzajímavější pasáž celého dílu, to jak se soutěžící vrací na pláž, neboť i kmenové rady byly tak neprofesionální a kreténské, že mi bylo úplně u prdele, kdo vypadne, natož abych tam někomu fandil. Zvítězila naprostá husa, na kterou by se hodila jedna věta "vůbec nevím, co jsem tam ten měsíc dělala, ale vyhrála jsem". Ono bylo v podstatě jedno, kdo tu sračku vyhraje. V Survivorovi se odchází s milionem dolarů a titulem "poslední trosečník", z Trosečníka CZ se odešlo jen s titulem "Vůl, který to vyhrál". Prima se pak začala vymlouvat, že za to v podstatě nemůže, protože všechny soutěže, rady a bla bla bla jim dělala švédská produkční firma, která měla zároveň na starost další země, které natáčely současně s Primou. Primo, když nemáš prachy na to, abys nepotřebovala cizí produkční firmu na postavení dvou klád a natáhnutí lana, tak ani nedělej takovéto projekty. 20% komentováno 27.11.09 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Do pořadu se hlásilo více než 6 800 zájemců, ze kterých se vybralo 16 soutěžících. (Grimaldi)
  • Marek Vašut původně roli moderátora odmítnul. Když se ale dověděl, že se bude natáčet na Perlových ostrovech, nabídku přijal. [Zdroj: kdoprezije.blog.cz] (obivan568)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno