Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou zpět v celé své "kráse". Začátek nového dílu byl tentokrát skutečně famózní. Divím se, že po takové době mají pořád co vymýšlet. Cirka do půlky to má úchvatné tempo a haluz střídá jedna druhou. Od druhé části si troufám tvrdit, že už to tak zábavné není. Spíše nechutnosti a ty v Jackass moc nemusím. Škoda, že neobsadili do nějakých dalších skečů "Stiflera" (Seann William Scotta). Jedničkou zůstává nepřekonatelný Johnny Knoxville. K filmu nepotřebujete ani 3D brýle. Patrně název není jen z recese, jen mám doma verzi pro normální sledování. Po některých slabších kusech pár let zpátky je tohle návrat k těm povedenějším kouskům a já se skvěle bavil. Neberte Jackass vážně - je to ale perfektní věc na domácí párty! Těším se na příští várku demence. Krom toho je tenhle díl neskutečně zábavnej a asi i nejlepší z celé série... ()

Hanzisko 

všechny recenze uživatele

Vím, že většina lidí Jackass odsuzuje, ale tohle je vážně neskutečný. Musíte rozumět zvrácenýmu humoru, jinak jste bez šance. Jediná věc, kterou já osobně nechápu, je to neuvěřitelný množství šílených nápadů. Vážně mě zajímá, co bude ta poslední k(l)apka. Rozhodně nejlepší díl ze všech Jackass. Jen tak dál !! :D ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Devět šílenců je zpět a divákovi je opět nabídnuta směsice několika více či méně vtipných scének. Amíci si to užili ve 3D, které mohlo být v některých případech fajn, ale spíš je to zbytečnost a pouhý marketingový tah. Když tak nad tím přemýšlím, tak kousky týhle partičky by se daly rozdělit do třech kategorií. Vtipné kousky, kaskadérské kousky a trapné kousky. Vtipné a kaskadérské scénky (nebo oboje dohromady) jsou fajn a dokáží rozesmát a nebo ohromit. Sem se řadí hned úvodní The High Five, The Bungee Boogie, Jet Airplane, Poo Cocktail Supreme a další. Ale Jackass se bohužel nevyvarují některých trapných a ubohých scének. Já vím, je to jejich styl, ale kvůli tomu nemůžu hodnotit líp než jak hodnotím. Téměř veškeré úmyslné sebeubližování je debilní a nevtipné. Když pominu Super Might Glue, které bylo fajn, tak scénky jako Lamborghini Tooth Pull, Helicocker, Sweat Suit Cocktail apod. jsou ubohé a k přeskočení vhodné. Někoho to baví všechno, mě baví jen něco, takže za mě to jsou pěkné 3* za kaskadérské a komediální kousky. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Prostě ne. Jackass mi už v druhém dílu přišli slabí, ale tady to už podle mě nemělo vůbec tu správnou šťávu. Skeče většinou nenápadité, převládaly hrátky s prdy a exkrementy, které nejsou zlé, pokud na nich není vystavena většina filmu. U scény s potem jsem se bez nadsázky málem pozvracel a díkybohu, že to bylo chvíli před plánovaným jídlem. Nezasmál jsem se, nebavil jsem se. Co mohu vyzdvihnout, je zpracování, které díl od dílu získává na propracovanosti díky stále vyššímu rozpočtu. Ale k čemu to je, když výsledek za moc nestojí? Jednička to zkrátka vyhrála. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Fekální humor bez cenzury a to se mi líbí. Hovna, zvratky, tryskové letadlo, močení. Prostě vše, co dobrý odpad má. Celou dobu jsem se jenom smál, protože takové nesmysly dokáží vymyslet jen pánové z Jackass. I když už to jsou chlapi od rodiny, stále dokáží sebe zraňovat a chovat se jako malí kluci. Výborná nechutná zábava. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama