Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Pred rokmi som zachytil niečo z pôvodného seriálu Jackass, kde si banda mentálne retardovaných amerických hovád ubližovala a síce sa mi to moc nepáčilo, považoval som to za znesiteľnú zábavu pre vypatlaných Američanov s vymytými mozgami. A dobré referencie ma primäli pozrieť si jedno z "filmových" "diel" tejto partičky. A som mimoriadne znechutený. Celé Jackass vlastne nenávidím už od svojej podstaty a opovrhujem celou jeho koncepciou, je to totiž mimoriadne zvrátene dielo chorých mozgov, ktoré sa smejú vážnemu cudziemu utrpeniu a hlavne fekálnemu humusu najťažšieho kalibra a ubližujú základnej ľudskej dôstojnosti. Na filmovom plátne znesiem akékoľvek fyzické násilie a nejaké to hovno alebo grcka ma nerozhádžu, ale toto je vážne nezmyselne nechutné. Nezmyselne preto, lebo ani napriek odpornému smiechu členov Jackassu, mi celé toto opľutia hodné a trápne freak-show neprišlo vtipné. Miestami, fakt asi 3 alebo 4-krát som sa zasmial, ale skôr preto, lebo mi niektoré "vtipy" prišli absurdne originálne a šialené. O remeselných kvalitách je škoda hovoriť, pretože to pripomína skôr zostrih "smiešnych úrazov" z Youtubu než plnohodnotný film. Myslím, že Jackass sa nedá jednoducho mať rád. Vy ho buď zbožňujete alebo nenávidíte. Ja jednoznačne patrím do tej druhej skupiny. (10%) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil a ještě více mě překvapilo hodnocení na této stránce. 75% je dost dobré(pro mě akorát), na to, jaká to je pitomost. Tyhle týpky docela obdivuju, že se do některých věcí nebojí jít a ještě se do toho občas vrhají po hlavě. Některé scény, ale bolí. A to stačí na ně koukat. Tento film byl takovou odpočinkovou komedií r. 2010. Každý fanoušek extrému by si to neměl nechat ujít. 75% ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Fekální humor bez cenzury a to se mi líbí. Hovna, zvratky, tryskové letadlo, močení. Prostě vše, co dobrý odpad má. Celou dobu jsem se jenom smál, protože takové nesmysly dokáží vymyslet jen pánové z Jackass. I když už to jsou chlapi od rodiny, stále dokáží sebe zraňovat a chovat se jako malí kluci. Výborná nechutná zábava. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama