Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Ať už se v našich životech stane cokoli, musíme si udržet určitý standart. Nemějte strach chlapci, najdu vám nového tátu!“..... Píše se rok 1953 a R.Zellweger jako správná emancipovaná dáma, která má své priority, chce otci jejich dvou synů udělit lekci. I kdyby je to mělo stát život! René je skvělá a také příběh, plný uštěpačných poznámek a hledání nového manžela/otce, je zábavný. Strávit 108 minut s rodinou Duvereaux je rozumná záležitost. Myslím, že bych chtěl být součástí onoho šíleného příběhu. A to mi stačí. PŘÍBĚH ***** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulky správně naladí na retro styl a velice příjemná road movie, kterou psal sám život, může začít. Renée Zellweger v roli Ann, která si sbalí poté co přistihla in flagranti svého manžela (Kevin Bacon) svoje saky paky a vydá se na cestu, je výborná. Stejně tak Logan Lerman v roli jejího syna George Devereaux a budoucího herce George Hamiltona, který vše vypráví, podává přesvědčivý výkon. A tak z cesty za hledáním nového manžela se stane cesta vedoucí k poznání sebe sama a potřeb svých synů... ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

příjemný film v hlavní roli Renné Zellweger, už dlouho jsem ji neviděla nikde hrát, není to zrovna moje nej herečka, ale rozhodně není špatná, spíš si myslím, že patří do komedií tam jí to nejvíc sedne, a v tomto filmu? manželská nevěra, dvě dospívaící děti, starání se o rodinu, zjištění, že není jen tak jednoduché zajistit sebe a své děti, když manžel je k ničemu, takže docela fajn film. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Cestovatelské, rodinné, smutné i úsměvné × klišé. Taková rodinná road movie. O rozpadlém manželství, vztazích, ženách a mužích, o sňatcích, o penězích, synech, snech, mateřství, naslouchání, obětování se. Nejvíce byl ukázán asi problém mateřství a naslouchání vlastním dětem, řešení si vlastních problémů. Trochu mi vadila teenagerovská přehnaná reakce na to, že matka si dělá stále co chce po svém a hlavně ten útěk po facce. Ono je to vlastně ve skoro každé rodině, ale už o tom asi moc přemýšlím. Konec happyendovský. Film pohodový, pro některé nic neříkající, pro některé smutný. Hezká hudba.. ()

thymus 

všechny recenze uživatele

Je to taková cesta životem s Ann Devereaux (Renée Zelweger) a jejími chlapci, kde se střídají zábavné momenty s těmi vážnějšími, ale i ty v sobě mají vtip. Člověk se nesměje, že by se za břicho popadal, ale humor je zde decentní, takový, který se báječně hodí k roztomilé, poněkud naivní Ann Devereaux, která si ale za všech okolností zachovává glanc, důstojnost, spoustu optimismu i odvahy začínat stále znovu. Ta jízda je pro ni životní maturitou - a obstála v ní. – Renée Zelweger je v této roli báječná. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama