Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Romantická road-movie s popredím hľadania svojho šťastného miesta na západnej pologuli, v pozadí ale s niečím ešte silnejším, a síce zobrazením ženskej a materinskej nezlomnosti, neutíchajúceho optimizmu a lásky pri zabezpečovaní toho najlepšieho pre svoje deti a rodinu, myslím, že často zatracovaná Renée tu našla svoju optimálnu polohu, suverénne ovládla scénu príbehu a nedovolila čo ako dobrým mužským kolegom zatieniť ju, takže 75%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Renée Zellweger, podváděná svým manželem Kevinem Baconem, hledá nového partnera pro sebe a otce pro své syny. Nicméně si neuvědomuje, že léta už se na ní začínají podepisovat a proto nehodlá měnit nic ze svých vysokých nároků, tudíž se často dostává do prekérních situací. Poměrně svěž komediální drama, s dobovým hudebním doprovodem a slušným hereckým obsazením, kterému ani tak nedominují Renée a Kevin Bacon , jako spíš jejich syn v podání Logana Lermana. Příjemné překvapení. 70% ()

Reklama

plooter 

všechny recenze uživatele

René je taková obyčejná barbínka, ale naprosto úžasná. Sluší jí všechno, co udělá. Prakticky jsem ji neviděl ve špatném filmu. Tento příběh je lehký na pochopení, není nutné si nic spojovat, všechno krásně plyne a výsledek je úsměv na tváři. Poetické, melancholické i trochu smutné, ale dobré. Jedna z těch lepších komedií, které jsem viděl. Zlatý věk Hollywoodu, krásná Amerika. Prostě fajn.4* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Cestovatelské, rodinné, smutné i úsměvné × klišé. Taková rodinná road movie. O rozpadlém manželství, vztazích, ženách a mužích, o sňatcích, o penězích, synech, snech, mateřství, naslouchání, obětování se. Nejvíce byl ukázán asi problém mateřství a naslouchání vlastním dětem, řešení si vlastních problémů. Trochu mi vadila teenagerovská přehnaná reakce na to, že matka si dělá stále co chce po svém a hlavně ten útěk po facce. Ono je to vlastně ve skoro každé rodině, ale už o tom asi moc přemýšlím. Konec happyendovský. Film pohodový, pro některé nic neříkající, pro některé smutný. Hezká hudba.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama