Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se točí kolem mladé ženy Kristen (Amber Heard) uvězněné v ústavu, kde ji pronásleduje záhadný duch. Čím je hrozivá stvůra blíže, tim více si Kristen uvědomuje, že může být nebezpečnější než cokoliv, co si dokázala představit. (scifiboy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (189)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Poučen z návratů legend let minulých jsem od tohoto nového filmu Johna Carpentera nečekal nic... a díky tomu jsem nebyl zklamán a po celých krátkých 88 minut jsem se ani nenudil. Co mě vadilo byla neskutečná omšelost tématu, vykonstruovanost příběhu, šablonovité postavy a nehynoucí pocit, že to všechno jsem už někde (a lépe) viděl - ať už tím myslím obecně duchařský (ehm) horor z prostředí nemocnice, nebo konkrétní věci typu skupinka mladých holek v ústavu jako vystřižených ze Sucker Punch, či hodně vzdálená sestřenice sestry Ratchetové. Ovšem režisérovi formátu Johna Carpentera ani takovéhle veledílo reputaci zkazit zkrátka nemůže. Odpouštím mu jej rád. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Carpenterův pokus o oldschool horor jako z 80. let, který skončil někde tak na půl cesty. Je pravda, že budování atmosféry Carpenterovi stále nedělá nejmenší problém a dokonce jsem i dvakrát leknul, což se mi u současných hororů moc nestává Ani příběh není z nejblbějších a ten konec docela potěšil. Pomalé tempo, které má ještě více navodit atmosféru, ale paradoxně filmu i dost ubližuje a zvláště v půlce jsem se dosti nudil. Mladé herečky navíc jsou, až na hlavní Amber Heard, dost protivné a nějakou tu pomalou bolestivou smrt jsem jim opravdu přál. Suma sumárum tedy nejde o nějaký hororový zázrak, ale o celkem příjemný carpenterovský návrat ke kořenům určitě ano. 60% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jsem prekvapena. Vzhledem k pomerne nizkemu hodnoceni na csfd jsem se filmu dlouho vyhybala. Zbytecne. FIlm zpocatku osciluje mezi Preletem nad kukaccim hnizdem (prostredi psychiatricke lecebny, nerudna sestra, divni spolupacienti) a Narusenim (parta holek, od kterych nevite, co muzete cekat). Konec me zkratka prekvapil a ohromil. Lekacky byly solidni, atmosfera neprijemna. Zkratka mile hororove prekvapeni. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nefungující horor poznáte, když u něj minimálně 2x usnete, což se mi u tohohle stalo. THE WARD je typ duchařskýho hororu, který fungoval před cca 10/20 lety, ale ne dneska - ne s tak otřepanou pointou, jíž jsem se musel smát. Ne s tak předvídatelnýma lekačkama a trapnym duchem. Amber Heard to možná slušelo vedle Cage, kde byla ta peroxidová tuctovost ku prospěchu věci, protože stačilo zakroutit prdelí. Tady se holka sice snaží, ale prostě je herecky marná, i když je roztomilá. Carpenter je už taky dědula a posledním koukatelným filmem byl ESCAPE FROM L.A. Snad nikdo nečekal, že by z LÉČEBNY mohl být druhý HALLOWEEN nebo THE THING. Průměrný béčkový prefabrikát. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE JE LÉČEBNA, TVŮJ NOVÝ DOMOV“.....,,VÍTEJ V RÁJI“..... /// Je divný, když vám v noci ,,vodejde“ deka (pokud nejste houmlesák...). Kristen je zmatená, rozrušená a přesto (prej) není blázen. ,,Kolem“bydlící děvčata uzavíraj sázky a ona myslí na záchranu. PŘED ČÍM? Nebudu vás děsit!... Milá Kristen, NEJSI TAK CHYTRÁ jak sis myslela. Experimentální léčba ... V TOM DOMĚ STRAŠÍ! – což je teda překvápko. Carpenter natočil ROZUMNEJ film (i když co je na zombie duchovi rozumný, že?), bez debilních kousků – což je skvělá informace. Problém je příběh, ale věřím, že výměnou za obstojný lekačky a dobrou filmařinu odpustíte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se dostat z PL Bohnice do DPL Opařany. 2.) Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo. 3.) Chystám se hlasovat pro opětovný zavedení elektrošoků. 4.) Thx za titule petrik1. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Všetky herečky sa na tanečné scény pripravovali pomocou internetu, kde si hľadali svoje tanečné pohyby. (misterz)

Související novinky

Upíři (opět) podle Carpentera?

Upíři (opět) podle Carpentera?

07.06.2010

A s Hilary Swank v hlavní roli? Možná. Nedávno jsme psali, že Dario Argento připravuje další verzi Draculy, údajně věrnou předloze Brama Stokera. John Carpenter zřejmě natočí zmodernizovanou verzi… (více)

Hororové návraty

Hororové návraty

19.06.2009

Jedna klasika a jeden klasik brzy opět zčeří žánrové vody. Frankenstein a Carpenter. Ví se, že o svém pojetí slavného románu Mary Shelleyové sní Guillermo del Toro, minulý týden dokonce blouznil něco… (více)

Reklama

Reklama