Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

predators 

všechny recenze uživatele

Celkem malá návštěvnost by mohla značit, že se bude jednat o nějakou srábotku mezi horory. Opak je pravdou a FW nabídne několik lekavých scén, neokoukané herce a docela zajímavou "cestovní" zápletku. Nechybí překvapivé rozuzlení. Holky ale mohly být odvážnější a bojovnější, zkrátka to měly nějak rychle za sebou. Pěkná lekavá podívaná... 63% ()

Petr23 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se rozhodl že si pustím nějaký ten horor. A co jsem náhodou nenašel - ano - byl to zrovna ,,from within". Zprvu mě odrazovalo zdejší hodnocení a komentáře zde na csfd, ale když jsem si přečetl obsah tak jsem neváhal a pustil si to. Mladá holka žije ve zfanatizovaném křesťanském městečku, kde věří buď v dobro nebo ve zlo. a najednou se tam objeví smrtící kletba která se šíří jako chřipka (Víc toho neřeknu, nechte se překvapit sami). Ale musím říct že jsem zklámán nebyl, čekal jsem sice víc, ale ono to asi zrovna v tomto typu hororu nejde. Ono to bude asi tím že se režisér soustředí především na atmosféru a propracovanou hru se zvuky a s hudbou. Ale mě to nevadí, alespoň člověk pozná i ten druhý typ hororu kde krev nestříká na všechny strany a hlavy nelítaj do odpadkovejch košů. Navíc se závěrečných ,,endem", jsem byla naprosto spokojen. :-) ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale jsem šíleně alergická na dementní křesťany a tenhle film se jimi jen hemží. A maj každejch pět minut připosraný křesťanský kecy o Bohu, který nejdou poslouchat. Vím, že je to strašně neobjektivní, ale mně to prostě strašně vadí. K filmu samotnému mohu říci toliko, že je to jen další neoriginální koncentrát z toho, co tu bylo už stokrát a často v mnohem lepším provedení. Ano, dalo se na to koukat, ačkoliv hlavní hrdinka je strašně napřesdržku a nevydržela bych s ní v jedný místnosti ani pět minut, ale to je tak vše kladného, co o tom jde říct. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Trochu otřepané téma Nezvratný osud "kdo přijde na řadu a hodí si svůj hřebík do rakve", navíc takový horor v plenkách. Nejvíc zde můžu pochválit samotný závěr, ale dopadl více méně dle mého očekávání .... doufám, že se nedočkám volného pokračování. A ty závěrečné titulky neměly chybu .. ty můžu považovat za originální. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se na vás nalepí duch, není snadné se ho zbavit. A pokud jste tím duchem vy, pak je to na mašli... To je celé. Sebevraždy přibývají, prokletí se předává, a jak se zdá, zlomit se ho zřejmě nepodaří. Zástupci církve, tedy hlavně pastorův syn a pošuk, co se pasuje na božího vojáka, v tom mají jasno. Vytrhat býlí, i kdyby za to měli sami skončit v pekle (což si samozřejmě nemyslí). Záporáci slizcí, Lindsay zajímavá a konec šťavnatý. Příjemná duchařina, kde nepadají hrnce z polic, nepoletují židle ani na vás tvůrci nebafají. 3,5* p.s. Julie se tedy rozhodně neotrávila...... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama