Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi milo prekvapený. Absolútne som neočakával, že sa bude jednať o tak slušnú sci-fi záležitosť, ktorá najmä vďaka príbehu, a tým kde sa odohráva, pripomína úspešný “The Thing”. Samozrejme, jeho kvalitu v žiadnom prípade nedosahuje, no rozhodne sa nejedná o žiadny tragický pokus, ktorý by vyslovene nudil. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Horor z roztáté Antarktidy s Val Kilmerem v hlavní roli, čekal jsem něco jiného, ale možná je lepší, že jsem něco jiného dostal ;-). Val tady není ani možná tolik důležitý (a nedostal ani tolik prostoru), ostatní herci své práci ostudu nedělají a jde se na ně dívat. Film rychle uteče, místy zaujme a rozhodně nenudí. Jako Sci-Fi – Horor splnil svou úlohu na 70%. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Čtyři studenti jsou vysláni na studium do odloučené laboratoře Dr. Kruipena (Val Kilmer). Po příletu na místo ale v laboratoři nenacházejí nic jiného, než hnijící mrtvolu ledního medvěda na pitevním stole. Až pozdě studenti zjišťují, že laboratoř i její zaměstnanci byli napadeni nebezpečným parazitem, který zevnitř požírá lidské tělo, dokud svého nositele nezničí... Tak za prvé, je třeba si odmyslet silnou ekologickou agitku, kterou je film prošpikován od první do poslední minuty. A za druhé, je nutné si odmyslet Vala Kilmera, kterýžto je sice prezentován jako hlavní hvězda a tahoun filmu, ale jinak je jeho role vcelku nepodstatná (až na posledních pár minut), a zbytek hereckého obsazení by to jistojistě zvládl i bez něj. Ale jinak jsem vcelku spokojený, čekal jsem nějaké přiblblé béčko (kdo sakra vymýšlí ty český názvy?), a dočkal se příjemného sci-fi(?) horového(?) thrilleru (?), který ani na moment nenudí a naopak jede od první do poslední minuty. Jasně, pár věcí bylo hodně trochu ujetejch (pokus o umělý dýchání někomu, kdo je viditelně infekční?), ale ty se dají přežít, a zbytek je překvapivě slušnej (včetně herecké omladiny)... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická kombinace Cabin Fever a Bay u kterého má divák nutkání se ošívat.. Na druhou stranu cítím, že tomu něco schází-nějáký drajv, ambice, šťavnatější pojetí..Prostě něco co by z toho udělalo trošku zapamatovatelnější film. Rozhodně to není špatné a kdo má tyhle parazitickoinfekční filmy rád, ten se nudit nebude, ale zítra nebudu vědět, že jsem to viděl. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Horor o globálním oteplování? Ani ne, spíš o způsobech, jak se s podobnýma hrozbama vyrovnat. Rozhodně lepší než koukat na pitomé vyvražďovačky, kterých jsou ted desítky. Napětí sice není takové, jako měla například trochu podobná Věc, ale už jen to, že film připomene podobné kousky je velkým plusem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama