Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ucházející průměr. Napětí jen chvílemi, tolik citovaná Věc samozřejmě ani náhodou, na Cronenbergovy parazity tihle taky nemají, očekávaný potenciál se nedostavil. Líbily se mi záběry krajiny doprovázené příjemnou, tajemnou hudbou. V závěru mi nějak bylo jedno, co se s hlavními postavami stane. Snad jen jsem čekal trochu více gore, třeba že nezůstane jen u sekání jedné ruky. Hm, ale tohle byl nejspíše film pro TV... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa takmer hodinu nič nedeje a ktorý nedokáže vydolovať atmosféru ani z arktických oblastí, nemožno nazvať hororom. Zrazu však nastane zlom, veci naberú spád a z niektorých scén nám príde zle, lenže bez navodenia atmosféry je to k ničomu. Nakoniec sa tak jedná o tuctový teen horor s bonusom prítomnosti jednej vyhasnutej hollywoodskej superstar. Keď sa bývalý Jim Morrison musí strápňovať vo filme tak polopaticky prezentujúcom svoje posolstvo, tak si jeho agent nezaslúži nič iné, len jedného poriadneho chrobáka do.....Tak dobre, len do domu. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Vážně mě dostal začátek, ixodes ricinus to určitě, kdyby to tak bylo tak nevylezu ven.Nejedná se o žádné ohromující dílo, spíš než ultra horor to působí jako hrozba budoucí biologické kontaminace. Cizopasníci byli vážně nechutní: "Leze,leze po železe,až tam vleze a bohužel už nevyleze" ti dostanou největší část z hodnocení 2*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak to jste zabili...:) To nejhorší na této sci-fi nejsou ani zdaleka odporní parazitující broučkové, ale příšerný scénář. Tak stupidní dialogy už jsem dlouho neslyšela. Ale možná, že to bylo dabingem. Docela jsem se na Thaw těšila a uvažovala nad tím, že by mohlo jít o průměrně vydařenou podívanou. Od úvodního dialogu otce v podání Vala Kilmera a jeho odloučené dcery, která mu nemůže odpustit, a rozmluvy ve vrtulníku, jsem si říkala, že jde jen o menší přešlapy. To mě však teprve mělo připravit na velké scénáristické "křeče." Co scéna, to nesmyslné dialogy a nelogické a směšné chování postav. Bohužel ani za dobrý námět (představa, že by Vám nějaký takový humus vlezl do těla je dostatečně odpuzující) a slušně se rozvíjející děj, který i přes to všechno neměl nudná místa, nemůžu dát hvězdičku navíc. Tohle prostě nevyšlo. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Nejedná se sice o žádné převratné dílo, film bude každému evokovat své známější předlohy, přesto musím napsat, že jsem byl nadmíru spokojen. Mrazivá atmosféra, minimalismus, neklid, vyvolaný obdobným stylem dialogů jako u slavnější ale také mnohem "dospělejší" The Thing, na kterou odkazuje i poster filmu. Mile mě překvapili herci, kteří nepřehrávali a chovali se tak docela přirozeně. Hlavní myšlenka představuje těžké klišé, které filmu rozhodně nepřidává a tak jí mohl být ušetřen. Jestli to celé mělo být součástí jakési ekologické kampaně o temné alternativě budoucnosti lidstva, stačilo změnit žánr. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama